It's beautiful, It's ravenous

Bäst uppdaterade bloggen i hela Västervik fo sho!
Nej men ja, jag uppdaterar väl inte så mkt pga. brist på tid och ork, ser ingen större poäng med det haha.
Men kan väl göra en nu eftersom jag ändå måste slå ihjäl lite tid innan mitt AF möte om en dryg timme.

Vad har hänt sen sist då?!
Hmm... jag som har minne á la guldfisk haha.
Men ja, det har varit valborg och annat festande, jag överlevde en vecka utan min bästa vän utan att snitta handlederna av mej i ren tristess.
Jag har blivit nekad Gamleby och kallats till intervju på tre andra skolor (varav en var igår, kommer till det sen).
Emily, jag och Elin har haft ansiktsmålning och cammat med Adde som till min stora förvåning ändå vågade komma till Västervik, haha.Igår var det som sagt antagningsdag på Viebäck fotoskola, fett nervigt!
Sov väl lite mindre än 3 timmar innan man gick upp och gjorde sej iordning vid 05.30.
Packade allt jag kunde tänkas att behöva och skrev i sista minuten ut rätt karta eftersom man tydligen inte kan lita på pappa tillsammans med Eniro.
Vi hittade iaf. rätt tackvare min karta och först vart det rastlös väntan till halv 10 då det var macka och kaffe i matsalen. Samtalade med en del andra sökande som var väldigt trevliga.
Information vid 10.15 till 11.30, vi delades in i 8 grupper (Jag hade otur och kom i grupp 6, en av dom sista), ledighet (involverat med lunch och porträtt foto) till halv 2 då det var rundvandring för min grupp i 40 min.
Detta följt av spänd, nervig, rastlös väntan på själva intervjun vid 15.25.
Vi var tre på intervju samtidigt då vi fick disskutera valfri bild som vi skickat in och svara på "roliga" frågor som "varför ska vi ta in dej då?" och "Vad skulle du ta för social roll i klassen?" varvat med "Varför tycker du om foto?".
Jag hoppas det gick bra, det var svårt att läsa på lärarna och dom andra hade så sjukt fina bilder.


Intervjun tog väl runt en halvtimme och sen kunde man typ pusta ut och åka hem, var dock cp-stressad hela vägen hem eftersom min mobil var död, jag kunde inte nå någon och jag var 2 timmar sent till mina planer.
Jag blir helt låst och panikslagen när jag inte kan göra något åt sånt, usch.

Jag har fotograferat en hel del sen sist också, bl a. i Gamleby i helgen för August Johanssons skomode i Uppsala.
Bilderna blev kanske lite väl editorial för att vara annons men shit happens, jag och Josefin hade kul och vi har ju en hög snygga bilder då iaf.
Slänger upp en av dom också:Nu ska jag städa upp lite kläder och småfixa lite saker på mitt CV (som jag precis kom på ska med till mötet idag).
Men ja, uppdaterar väl i vanlig stil om nån dag igen (dvs. om två-tre veckor)!
Bye bye!


RSS 2.0