You didn't get where you are today

by worrying about tomorrow!


Tillbaka i Borås igen! Har haft världens bästa helg. Ja hela förra veckan var ruskigt bra! Praktiken var rolig med nyårskampanjen etc. Jag tatuerade mej, åkte hem-hem till viken och gick på bio med bästa Petter och såg nya Harry Potter. På lördagen träffade jag finaste Jennie, fyndade på stan, träffade Elin och Jess, hade rolig förfest med Minna (lite oldschool) och sedan en awsome inflyttningsfest hos Marie och Mickan! I söndags bakishängde jag med Petter och kollade film, det bästa bakishänget, alltid!

Idag tog jag bussen på morgonen till Borås och gick direkt till Nelly. Underbara Nelly, det är så bra att ha praktiken där. Alla är så roliga och bra och det är kul att man får plåta så mkt själv (även om lägg-bilderna idag inte alls föll mej i smaken haha). På vägen hem stannade jag och småhandlade lite på Ica, beundrade alla fina ljusdekorationer i stan och traskade sakta hemåt i snöfallet.
Jag kommer sakna Borås lite när praktiken är slut. Staden är mysig och praktiken är underbar!

torsdag har jag min sista dag. Sen tar jag eftermiddags-bussen hem till Viebäck för att lämna min enorma resväska och träffa lite folk. På fredagen åker jag till Amanda i Katrineholm och hälsar på innan jag sticker och (äntligen) möter upp min klass i Stockholm på lördag! Det ska bli sjukt roligt att se alla igen!
söndag är vi på Fotomässa eftersom vi ställer ut och på måndag och tisdag är det lite olika studiebesök etc. innan vi åker tillbaka till skolan allesammans.

Helgen sen fyller jag 20 och åker till Västervik igen för att festa! Sen är det bara två veckor till jullovet! Gud jag är så himla pepp på allt. Har världens bästa vänner och massvis att se fram emot!
Just nu är typ allting bra!
Livet är bra!

Ska fortsätta att laga mat naken i köket nu och sen kolla på nya South Park och lite Big Bang Theory! :D
Buh bye! ♥

could you stand become the source of what you are?

the wolves in sheep's clothing will only lead you so far


Onsdag och jag sitter för stunden på praktiken och pillar med lite bilder och levlar på facebook och spotify!
Var nyss på stan under lunchen och fikade med Mimmi. Var år och dar sen vi språkades sist så det var trevligt att ta igen lite tid :) Har även bokat biljett hem till viken på fredag, biobiljetter till Harry Potter och beställt ett nytt minneskort till kameran. Hoppas allt skickas till Västervik som det ska och inte till Viebäck eftersom jag inte kommer dit på ett tag. Tänkte passa på att uppdatera lite om måndagen när jag ändå är igång!

I måndags var det då plåtning och filmning av Nellys nyårkampanj. Vi packade flera bilar med grejer och begav oss på eftermiddagen till Nolhaga slott i Allingsås.


En av dom många fina rummen inne i slottet!
Jag åkte med en av modellerna Fanny och två inköpspraktikanter som skulle vara med under dagen. Väl framme så börjades det att rigga och packa upp alla kläder, skor, accessoarer etc. som skulle användas.


Ungefär ser det ut inne i sminket/garderoben och jag passar på att spexa loss lite i det maffiga kaninhuvudet!
Det första som riggades var nere vid öppna spisen där det skulle aggeras "mingel" med champange och uppklädda modeller. Efter det var det själv entren och sedan matsalen vilket dock krånglade en hel del så det ströks nog till slut.


Plåtade lite behind the scenes hela dagen, mest till min dokumentation som vi har i skoluppgift. Här är iaf. från "minglet" nere vid brasan. Efter matscenen var det dags för saker att börja balla ur (lite sådär viebäckstyle) med tårta, färgfilter, dans, kaninmasker och annat.




I allt flippat skulle vi dessutom springa omkring och plåta "amatörmässiga/skitiga" festbilder. Tror tanken är att dom ska användas till ett bildspel men har inte en aning om hur det blir med det.


Jag plåtade lite med Agnes. Gud vilken snygg människa jag skojjar inte! Om Lily Cole och Gemma Ward fick ett kärleksbarn säger jag bara! Jag tror bestämt jag blev lite kär där!
Det plåtades även massa fler bilder nere i sofforna, på balkongen etc. som var mer riggade. Jag hade dessutom hand om "outfit" bilderna som plåtades inne i ett separat rum. Varje outfit skulle plåtas och det var en hel del ska jag säga er!

Vid 23-tiden hade vi packat ihop och riggat i bilarna och vi i "praktikantbilen" åkte hemåt Borås. Stannade till vid donken på vägen för att ta en stärkande cheeseburgare och cola innan jag till slut ramlade in genom dörren till min lägenhet strax efter midnatt! Riktigt spännande dag må jag säga! Roligt att se hur allt sånt där går till egentligen och alla människor är så öppna och roliga :)


Avslutar det hela med en bild på Fanny som Per tog med min kamera. Imorgon händer det andra spännande saker och jag är sååååå vrålpeppad!
På fredag tar jag bussen hem till viken som sagt för att biodejta med min bästa kompis och på lördag blir det lite häng och inflyttningsfest hos Marie och Mickan på kvällen! Taggad till max alltså!

Nu verkar det som att jag snart ska få plåta lite modell så bäst jag rundar av det här!
Hade bäst där ute!
Pöss

You won't find me in the same spot, believe me

I could never stop!

Lördag och jag sitter tillbaka i Viebäcks datasal! Jag orkade inte sitta ensam i Borås hela helgen så tog tåget hit för att få lite sällskap i form av Linda :)
Har gjort en liten tillfällig ny design, ska göra om headern och det nogrannare när jag får tid.
Första praktikveckan är nu över och jag känner mej sjukt nöjd. Har fått se och göra en hel del saker!
I tisdags som sagt så fick jag plåta lite produkt innan jag fick plåta lite outfit-bilder också vilka jag märkte för några dagar sen redan ligger på hemsidan.
Där är några av bilderna jag tog!
Fick även plåta pälsmössor so jag har suttit och tushat i veckan. Fixade den sista nyss och skickade iväg bilderna till Siri så får hon göra vad hon vill med dom haha.
Några av bilderna jag plåtade ihopsatt i ett kollage för skojs skull.
I onsdags satt jag och tushade på dessa medans Anders fotade underkläder med Valeria. På torsdagen var jag sedan ledig och tog en välbehövd sovmorgon och degade i lägenheten hela dagen.
På fredagen var blogg-Ebba hos oss och modellade så jag tog lite behind the scenes bilder och tittade på när dom plåtade.
Precis innan lunch kom Tobbe in och dumpade en hög med skokartonger på mitt bord. Dessa skulle plåtas imagebilder på och retushas till nyhetsbrevet. Så det var bara sätta igång att plåta under viss stress eftersom att mitt tåg skulle gå 3 timmar senare.
Sådär blev iaf. en av bilderna jag fixade. Det var nya skor från Kenzas Wildflower som jag fick plåta.
Fick hursom iväg bilderna till Elina som skriver nyhetsbrevet och hon verkade nöjd så.
Stressade iväg, tog tåget till Nässjö och handlade med Linda innan vi tog taxi till skolan. Kvällen rundades av med lite filmer, mat och i mitt fall vin. Det känns skönt att vara tillbaka i min lilla etta, har saknat den!
Ikväll står det nog foto, film, mat och åter vin på schemat! Imorgon blir det pizza i stan innan jag åter tar tåget tillbaka till Borås.
På måndag ska det plåtas nyårseditorial och det kommer enligt min handledare Per bli "Kaos!! På ett bra sätt!".
Får väl se vad det innebär!
Hörs!

It's a bromance thing!

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You’re fuckin’ perfect to me


Ibland saknar jag dej bara så sjukt mycket, inget är lika roligt utan dej!
Min bästa kompis ♥

And all I ever wanted

was so far from what I need

Så nu sitter man här i Borås en tisdagkväll. Helt ensam men det känns faktiskt lite skönt!
Jag har min praktik hos killarna på Photoagency och har därför hyrt en liten mysig lägenhet här i tre veckor.
Igår gick jag upp tidigt, tog 8.20 bussen som var framme här vid 12.30. Tog direkt en taxi till lägenheten och gjorde mej lite hemmastadd innan jag gav mej ut på Borås gator med en liten karta i hopp om att kunna lokalisera min praktikplats. Efter en bra promenad så hittade jag iaf. till Nellys huvudkontor (det är där vi fotar just nu) och memorerade vägen inför första praktikdagen (idag). På vägen hem stannade jag förbi och storhandlade på IcaMaxi utan en tanke på att jag skulle släpa hem allt 4 kilometer också.
Rookiemistake, det kommer jag aldrig mer göra om!


Imorse när jag skulle kliva ut genom dörren fick jag en smärre chock eftersom att det kvällen innan var klar himmel och solsken. Valsade mej igenom snön och befann mej på Nelly precis i tid. Dessvärre gjorde inte min handledare det eftersom dom pendlar från Göteborg så det blev att invänta dom.
Jag fick en rundtur i studion, kontoret och Nellys massiva lager. Jag känner ju vissa som hade blivit spritt språngandes om dom hade fått se allt!

Förmiddagen bjöd inte på så mycket, jag fick plåta lite kalsonger och produkt och sen mest bara sitta och titta.
Efter lunch däremot så började det hända saker!

Här är catwalken där dom filmar plaggen till hemsidan.
Jag fick plåta 8 olika outfits på modellen. Kan ju meddela att vissa av mina tjejer inte är dom enda flamsiga modellerna där ute ;) dom riktiga är tards dom också haha!
Efter outfitbilderna fick jag plåta massa olika modellbilder med pälsmössor som jag ska gå igenom och tuscha imorgon som mitt egna projekt :3

En av dom maffiga accessoarhyllorna i studion!
Imorgon ska det bara plåtas underkläder, på torsdag ska jag ev. få vara med på en retusheringskurs och på fredag kommer vackra Ebba tydligen för att fotas. På måndag ska det förmodligen fotas en Nyårs-editorial också :D åh vad mycket roligt!
Nästa vecka händer det ännu mer roligt men det får ni allt se då ;)

Nu ska jag chilla framför lite South Park med chips och cola medans snön yr utanför!
Så för ovanlighetens skull,
God kväll Borås!

mixed drinks, mixed feelings of elation

I should have known it was a one-night invitation

Wow jag är duktig på att uppdatera igen haha. Om man bortser från mitt shitfit inlägg härom dagen så är det ju några veckor sen. Jag kör på en liten bildbomb och sammanfattar det lite sådär då:


Jag plåtade Gustav och Emily (samt Elin) till en av dom tre bilderserier vi hade i uppgift.
Det här var min modeserie och det var den jag sedan även printade ut!

Jag frös in Lindas nagellack i kuber till mina produktbilder och det blev ett roligt styr i studion med att försöka fotografera is som inte ville stå still. Dom smälte, snurrade runt och gled iväg över hela produktbordet haha.

Jag och Paulina fick agera kärlekspar till Helenas sko-kärleks-historie-bildserie och jag blev ruskigt sugen på att stjäla Jonas skor! Jag fick även modella "konstnär" och vara mörkrädd på Evelinas porträttserie, haha. (Helenas bild)

Vi i klassen tog onsdagkvällen och åkte in till Nässjö för att ha avskedsmiddag innan alla splittras för praktik och lov. Mycket trevligt att bara umgås, prata och sällskapsdricka lite!

Efteråt var vi ett gäng som hade Ljusfestival II på Fridas rum till sent inpå natten med bra musik, tända ljus och öl. Väldigt rolig sista grej innan vi som sagt inte kommer ses på ett tag.

På torsdagen försov jag mej ända till 11 och sprang in i datasalen till den här synen! Hela klassen hade spårat totalt! Men vad förväntar man sej egentligen i en fotoklass?

Jag plåtade mina självporträtt med en softbox i lägenheten och stressade in dom på datorn innan mina föräldrar kom och hämtade mej i Viebäck. Tog en kvällspromenad när jag kom till Västervik och på fredagen så var jag med Jennie och Rasmus och skärde pumpor och sedan drog vi till Norrköping för lite shopping och för att hämta upp Amanda! :D

På lördagen var det äntligen dags för Halloweenparty hemma hos Jennie och Rasmus. Jag nostalgitrippade och förfestade med Elin i hennes lägenhet för första gången på flera månader innan vi drog oss bortåt!
Skitrolig fest och jag slocknade nångång på natten i Jennies och Rasmus soffa.

Nånstans tröttnade jag på mitt svarta ruffs och färgade om det till en för tillfället ganska orangebrun färg.
Resten av lovet har väl flytit på med lite häng och dylikt. Igår var det massiv fest och jag hade sjukt jävla roligt!

Idag är inte baksmällan alltför rolig men lätt värt det! Idag är det bara glada tankar och fix för imorgon tar jag bussen till Borås där jag kommer bo i tre veckor för praktiken. Spännande spännande!
Monsterlångt inlägg men jag kände det behövdes! ;D
Bye

I'm dancing with liars and fools

Jag brukar inte ta hårt på saker, jag brukar inte vara långsynt.
Men jag förstår mej bara inte på hur du tänker?!
varför? varför? varför? varför? varför? varför?
KAN DU BARA SVARA MEJ VARFÖR?
Jag är trött på att stampa fötter och känna mej trasig för det här.
Bara öppna käften och säg vad som är fel!

Jag börjar bli trött på alla tomma löften...


RSS 2.0