Everybody's looking for something

Jag är hemma från London nu! Landade igår (måndag) runt 9.20 på morgonen, svensk tid.
Vilade och sov nästan hela gårdagen samt umgicks med min familj. Idag har jag träffat världens mest saknade Petter och även Elin och Kägo :)
Fick även äntligen se Sucker Punch som jag har väntat längre på, så underbar film. Den kändes verkligen som en "typisk Tonyfilm" som Johan säkert skulle säga, haha. Kul att gå på bio också, Petter och jag försökte minnas och tror inte vi varit på bio sen Harry Potter i december, och det var ett bra tag sen!

Just nu tar jag det bara lugnt, träffar folk och försöker att ställa om kroppen till lugna Sverige-tempot. Bilder kommer, nästa vecka åker jag tillbaka till skolan och då blir det att bosätta sej i datasalen för att retusha. Just nu fokuserar jag bara på att jag lever och är tillbaka bland mina nära och kära!


Sweet Dreams - Emily Browning (Sucker Punch Soundtrack)

Sitter och lyssnar på soundtracket till filmen just nu. Emily Browning är ju inte bara typ en av dom snyggaste skådisarna utan även duktig på att sjunga!

Until next time!

My life is based on a crappy movie

except for the ending when the world knows my name

En liten uppdatering från London!
Inne på vecka två här borta på andra sidan vattnet nu och vi har så mycket planerat att dagarna säkerligen kommer rusa förbi. Första veckan har varit ruskigt rolig och det känns som att man varit här i en månad redan bara för att man hinner med så mycket. Samtidigt går dagarna så fort att det är sjukt att halva tiden redan gått.

Tänkte uppdatera med lite bilder men eftersom att Paulines Photoshop/CameraRAW inte vill läsa mina bilder så får det bli lite iPhonebilder tills jag kommit hem och kunnat sitta med dom riktiga bilderna :)Har sprungit en del på Oxford Street och alla affärer med Evelina. Turistat en hel del och i fredags var det barbeque/bonfire på bakgården där jag bor. Natten slutade på en av Londons stora nattklubbar och sedan med ont i fötterna på soffan hos Evelinas kusin när vi kom hem klockan 6 på morgonen.

Idag har det njutits i solen på baksidan och bara tagit det lugnt. Eventuellt ska vi ta en tur till Brick Lane eller någon annanstans och utforska lite nu i eftermiddag. Imorgon blir det förmodligen lite plåtande vilket jag ser fram emot rejält!

Uppdaterar som sagt med riktiga bilder efter att jag landat i Sverige igen på måndagmorgon.
Until then, cheers mate! ;D

I hear London calling!

Landade i Västervik igen i torsdags! Försov mej över morgonmötet och printade det sista till Gamleby och annat innan jag drog med bilen efter lunch.

Jocke kom ner över helgen så det har varit livat i holken både fredag och lördag! I fredags hos Jennie och Rasmus med avslut på Club 9 och igår hos mej med mellanstop på Palladium och avslut på Corner. Klepto-Tony var framme igen men jag tycker nog att Palladium kan klara sej utan det där grogg-glaset. Dom fick ju faktiskt tre stycken av mej efter att jag plåtade där!

Om lite mindre än 2 timmar rullar Evelina in på stationen och inatt drar vi till Skavsta och flyger vidare till Stansted! Två veckor i London, kommer bli riktigt grymt!
Skönt att bara få komma iväg på lite nya saker om inte annat.

Until next time!

RSS 2.0