Our last time to make stars collide

Onsdag, kom till Västervik igår och sitter nu och begrundar över diverse ting. Mitt storhetsvansinne slår nog slint snart av alla rabiata idéer om publikationer, eget företagande och kampanjer som kretsar runt i mitt huvud.

Dom två första veckorna på nya terminen har varit hektiska men ändå mest stillasittande. Jag har pusslat ihop allt med mitt kommersiellt projekt och på måndag är det do or die när jag plåtar mina egna testbilder för Nelly!Bild från i fredags när jag plåtade Emily utanför skolan i solskenet med Linda som assistans

"Clothes, Clothes, lot's of Clothes"

"Passion for fashion, I'm addicted I suppose"

I onsdags satte jag mej på bussen och åkte upp till Göteborg för att vara med på inspelningen av "The Nelly Closet". Helena mötte upp mej på terminalen och vi tog bussen hem till henne i Gråbo. Kvällen bestod av matlagning och Filip & Fredriks Nyårskrönika på kanal 5 innan jag gjorde ett försök till att somna.

På torsdagen vaknade jag när klockan ringde vid 05, efter tre timmars sömn och gick upp och packade utrustning och fixade iordning mej. Klockan 06 tog jag bussen in till Göteborg där Per och Jimmy hämtade upp mej. Vi åkte bort till Gothenburg Filmstudios och var framme lagom till 07.00.Inne i studio 2 hade dom riggat upp den stora garderoben där hela reklamen ska utspela sej. Hela dagen bestod av riggande, plåtande, filmande, fix, mat och jag orkar inte ens gå in i detalj på allt. Slänger upp lite utvalda bilder och så får ni se den sen när den kommer på TV istället!Strax innan klockan 22 var sista scenen fortfarande inte tagen och det riggades för greenscreen. Vi låg efter schemat enormt och jag var tvungen att hinna med 22.13 bussen till Gråbo så Per fixade en taxi åt mej till Terminalen där jag väl på bussen kunde pusta ut. Väldigt hård men grym dag!Morgonen därpå åkte jag med bussen till Norrköping där Mamma och Pappa hämtade upp mej. Kvällen spenderades med anime och pizza hos mej tillsammans med Petter och Linh. Lördagen blev även den vit och bjöd på häng med Phille, Petter och Fabbe och sen film med Petter, Jennie och Rasmus på kvällen.

Och nu sitter man söndagnatt (måndag om man ska vara petig alltså) i min lägenhet på Viebäck. Skönt att vara tillbaka i min egna lya men lite segt att ställa om sej i skolläge igen nu när man nästan kommit in i hemmaläge.
Imorgon börjar nya terminen och jag tror det blir en bra sådan!

Until next time!


Put love on hold, young Hollywood

2011, ett år av upptäckter, ett år av lycka, ett år av framgång, mitt år!
Man kan ju iallafall få hoppas känner jag. Förra året var väldigt, väldigt bra trots vissa bakfall och jag hoppas bara att det här året ska toppa det ännu mer.

Nyårsafton spenderades hemma hos Elin med massa bra folk inklämda i hennes lilla etta. Trångt men det innebär bara mer kärlek har jag hört? Det var hursom trevligt tills det inte var trevligt längre. I went karate och gjorde mej av med det sista av 2010 för gott tänkte jag.Det var det, nyår 2010-2011 och vi nämner det aldrig mer, okej?!
Eftersom det är nytt år kör jag på nystart känner jag, jag släpper allt där det var och låter det falla på den plats det vill. Nu blir det nya tag och nya utmaningar istället!
Det där med nyårslöften känns väl lite sådär i min mening så jag gör som vissa andra och sätte upp vissa mål inför året istället!

- Sluta festa ska jag inte, men jag ska definitivt börja dricka mer ansvarsfullt lite oftare! Festa ska jag fortfarande, passa på medans man kan säger jag bara.
- Sluta gå ner mej och få ångest över småsaker.
- Ta vara mer på varje stund! Ever second is a lifetime.
- Våga ta chanser och testa nya saker.
- Verkligen kämpa för att komma närmare och närmare en bra framtid!

Om jag lyckas sträva mot det mesta av ovanstående tror jag nog att jag kan se fram emot ett riktigt fint år!
I övrigt så har jag "klippt bort" mer av 2010 då Amanda i söndags (2 jan) fick snygga till min frisyr lite. Klippte av ovanligt mycket men känner mej väldigt nöjd.Igår och idag har jag spenderat mestadels av tiden i Jessicas soffa och ögnat igenom diverse skräckfilmer. Igår var det jag, Jessica och Petter som hade Saw-maraton och såg 4,5 och 6 eftersom vi alla tidigare slutat se efter 3an. Idag sällskapade även Tommy och Elin och vi kollade på Wisher, Hellraiser och halva Turistas.

Ikväll har jag pysslat ihop ett första försök till en bokeh-lins och gjort upp lite planer för resten av veckan. Imorgon drar jag till Göteborg och våldgästar Helena lite eftersom att jag ska vara med och plåta behind the scenes och lite stillfoto på en Nelly reklam-inspelning på torsdag. Rese-nerverna har som vanligt kickat in men jag är så sjukt taggad ändå. This will be awsome!

Buh bye!


RSS 2.0