Look at me, I'm a coward too

You don't need to hide, my friend. For I am just like you!

Idag hade vi redovisning av uppgiften vi fick i tisdags. Vi skulle göra en kampanj/annons för antingen en bank som lånar ut pengar utan säkerhet för att genuint hjälpa människor eller för att äta mindre kött.

Jag och Anna jobbade tillsammans och valde ät-mindre-kött-temat och dukade bokstavligt talat upp Adams huvud på ett fat!


Efter skolan har jag spenderat några timmar framför Digital Stillbild B videorna med Stefan Ohlsson men nu får det räcka för idag.
Ska bege mej till Ica och sedan dricka lite vin med lite klassfolk ikväll, det har vi förtjänat tycker jag allt!

Until next time!

20:19


Amanda ringde förut och blåste liv i mej. Känner sån pepp, vill ta tag i saker, vara ambitiös, jobba, älskar och leva som aldrig förr. Fick med mej ett väldigt bra citat som nu pryder även min iphone-bakgrund som en påminnelse när det behövs!


I blame it on my ADD baby

Förra onsdagen så packades väskorna och det drogs till Stockholm med klassen. Jag åkte med i Markus bil tillsammans med Sara, Christoffer och Daniel. Blev avsläppt i Södertälje, mötte upp världens mest saknade Emily och drog till Tumba för att dumpa av min packning. Släpade mej sedan till fotoskolan Stockholm för att ha en kort bildspelsredovisning av våran Alternative-uppgift samt lite osocialt mingel.

Efteråt sög det i plånboken så vi gick på stan och shoppade/kollade runt innan jag mötte Jocke och drog med honom till Zinken för att dricka öl med Issa och lite folk. Drog vidare ut med några från klassen sen, hamnade på någon
sportbar vid slussen men billig öl hade dom iallafall!


Hittade med tunga steg min väg till Konstfack på torsdagen för att ha diverse föreläsningar. Somnade och frös om vartannat, helt underbart. Börjar misstänka att det endast går eskimåer på Konstack! På kvällen var det gratis öl och vegetarisk korv på Procenter som gällde.

Släpade mej med lite lättare steg till Konstfack på fredagen och lyssnade på ytterliggare föreläsningar (Karolina Henke var sjukt peppande som vanligt). På kvällen förade vi hos Anna innan vi drog till Debaser. Jag och Sara hade "fullast vinner" tävling vilket resulterade i en ganska svart kväll för mej. Hittade tydligen från Debaser hursom, ramlade och slog upp knät i en rulltrappa och somnade på pendeln så att jag hamnade ända i Södertälje igen. Fick vänta in två nattbussar för att komma hem till Tumba men mötte en random tjej som var jättetrevlig så vi snackade massa skit hela resan tillbaka.


Vaknade med magen full av ångest till världens sämsta nyheter på lördagen. Satt och var förstörd på Emilys balkong hela morgonen innan jag släpade mej till Fotomässan för att få något annat att tänka på.

Mötte upp Issa, kollade runt på utställningen och prylbögade lite samt mötte upp mina gamla lärare från Viebäck. Åkte hem och somnade gott i Emilys säng innan jag vaknade och åkte till Hornstull och mötte upp Anna för att gå på fest hos en gammal Gamlebyare. Kvällen slutade på Strand tills dom stängde och jag lyckades att inte somna på nattbussen hem!


På Söndagen kom Celine till Tumba för att träffas och plåtas. När vi hade stylat och plåtat klart så lagade vi enormt god soppa med vitlöksbaguetter och myste i soffan till How to Train Your Dragon.


På måndagen packade jag, flyttade hem till Jonas och CO i "Kamerahuset" vid Hallonbergen tillsammans med Olivia. På kvällen var det äntligen dags för Skrillex på fryshuset. Drog dit med Oskar och Olivia, dansade och hade det sjukt bra! På tisdag morgonen var det blandade känslor när vi satte oss på tåget hem. Haft det sjukt bra i Stockholm men ändå skönt att komma hem till lilla kära Gamleby.


Så nu sitter man här i datasalen i byn igen, stressen igång i vanlig ordning. Klev av bussen direkt i famnen på en ny uppgift igår så idag har jag och Anna planerat, plåtat och nu sitter hon med retuschen innan vi ska fixa ihop det sista tillsammans efter middagen. Redovisning imorgon and yadda yadda!

Baibai! Baibai! Baibai!

In every loss, in every lie

in every truth that you deny.

Blir lite sådär bråkig med mej själv igen. Min obeslutsamhet är ju riktigt genomlöjlig ibland. Kan jag sluta att konstant blicka tillbaka på massa saker och önska att nutiden vore lite mer som då, när den är bra som den är just nu också.
Tror jag flyr tillbaka lite när jag når såndär stunder där jag känner mej osäker och vilsen.

Här sitter jag nu iallafall. Lite lagom tom i hjärnan och med kort hår, tack vare Jimmy som klippte mej i helgen. Jag lärde mej att "Toppa lite" betyder "klipp av rubbet!" på kinesiska. Jag svor och surade lite i början men jag har väl kommit hyffsat till freds med mina nya look nu.

Hipster Tony eller något dylikt. Kanske är det det korta håret som svackat mitt humör lite... jag brukar ju känner mej mer utblottad och obekväm när jag inte kan gömma mej bakom mitt långa emohår!

Idag har jag iallafall suttit med Digital Stillbild B videor, retuschat och lämnat in bilderna jag plåtade för Dream Collection / Juan Shop. Imorgon bär det av till El Stockholmo i nästan en vecka, perhaps the perfect time to reinvent myself?!

Nu ska jag snart ha sånglektion med Marajah och sedan hem och packa väskorna (samt tappa upp vin)!
Take care!

14:14

Har precis redovisat In Design- / Omslagsuppgiften som vi haft i veckan nu. Jag tog chansen och plåtade päls och underkläder. Leve ytligheten (för idag iallafall).
Sådär blev mitt fake-omslag för den påhittade tidningen "Modig" som vi hade att välja på med 3 andra tidningar.
Slänger upp dom två färdiga bilderna på Frida också, den ena utan text då.
Nu ska jag fatta svåra beslut. Ska man ta lugn filmkväll eller partykväll? Eller ska man möjligen skita i allt och bara sjunka ner under täcket för resten av dagen och sova..?
Bye

When all of your mistakes

are keeping you awake

I Augusti så plåtade jag lite bilder med Lotta och Jessica för Dream Collection (Erotikshop) och Juan Shop (smyckesbutik) i Västervik. Inget riktigt, riktigt jobb utan mer för att komma på banan igen och komma in i arbetsflödet eftersom jag inte plåtat på hela sommaren.

Linda hade redan flyttat in på internatet i byn så hon var snäll och ställde upp som världens bästa assistent som fick styra med hårt, klä på och av modellerna och fixa med förymda lösnaglar!
Ungefär såhär såg det ut under dom två dagarnas plåtande.

Smedjan var med under Jessicas plåtning och fick agera mänsklig klädhängare samt DJ under fotograferingen.


Lotta bjöd på några av sina snyggaste miner som vanligt. Att jag någonsin får något vettigt ur den kvinnan?! ;)
Idag har jag sprungit runt i Västervik i jakt på en päls till dagens plåtning. Efter fyra kom Frida bort från GTV och modellade till morgondagens In Design uppgift där vi ska göra ett fejkat omslag till en av fyra tidningar.

Avslutar med en bild på en Frida som helt klart funnit sitt nya, rätta jag i looken hon blev tilldelad av mej!
Imorgon är det redovisning av Omslaget!

Baibai

Metamorphose

Igår hade vi redovisning med underbara Helena. Frukost, äppelkaka och bra stämning är bra ingredienser för en toppen redovisning. Vi skulle gestalta "metamorfos" och fick välja väldigt fritt hur vi ville redovisa det som t ex. objekt, bilder, filmer etc.

Jag valde att göra en film som jag och Jessica spelade in förra fredagen. Tanken bakom är ungefär att resa sej upp och möta världen när man känner sej som mest nerslagen...eller något sådant.
Lite diffust men ja, ni får tolka lite själva! haha
Idag är det torsdag, jag har precis klarat av tentan i Digital Stillbild A och ska börja brainstorma min nya idé för uppgiften vi har till Stockholm som ska vara klar på måndag. Blir nog en väldigt upptagen helg!

Until next time!

This is what I thought

so think me naive.

Vi hade Johan Westin här i två veckor för att ha workshop i ljus. Andra veckan var det produktfoto som gällde för hela slanten och vi plåtade munspel, stolar, bord, parfymflaskor och fejkat rosévin!

Herr Westin i egen hög person försöker få till ett blänk i flaskans guldtext.

Ett stycke putt Jennifer!

Förra veckan hade vi dubbel redovisning av uppgiften "I shop, therefor I am" där vi skulle redovisa våra friläggningsbanor samt en bild på produkten med utbytt bakgrund. Jag valde att plåta av min parfym flaska och göra någon stilleben aktig reklambild.

Imorgon har vi redovisning av uppgiften "Metamorfos" som vi fått av Helena. Dags att bråka klart i After Effects för min del alltså så att jag har någonting att visa upp imorgon.

Until next time!

RSS 2.0