00:29

It's curious and careless, and it's flowing through my veins.


Gentlemen and Ladies!

Animals and Babies!
We sing, we sing, Nana na nana!

Lördagen den 1 oktober hade vi på maskerad på internatet. Utklädnad var ett stort krav med andra ord! Jag och Adam gled omkring i våra snygga kigurumis vi hade beställt från Japan!

Olivia var Slampiga Pippi och Jennifer körde den lite mer döda looken!
Maskeradfolk och en Steampunk Markus med ölen i högsta hugg!
Drog till Ubbes (Gamlebys lilla krog) i full mundering och hade det roligt innan det bar av tillbaka till internatet för efterfest!
Sjukt rolig kväll! Avslutar med en bild på mej och Adam från Ubbes som Anna har tagit! :3
Hugs and Kisses!

When nothing is there, nothing will keep me

and I am not to be kept.

Sjukt dålig uppdatering igen! Men det händer så mycket hela tiden att jag inte hinner med. Vi är nu inne på andra veckan med ljus-workshop tillsammans med Johan Westin, ljusets mästare. Förr-förra veckan hade vi första workshopen med porträtt-ljussättning och grunder, ungefär samma sak vi viebäckare redan gått igenom. Förra veckan hade vi fri tid att jobba med egna projekt och genomföra uppgiften vi fått av Westin, att plåta tre porträtt med olika ljus.

Jag hade lite panik över mina porträtt efter att ha genomfört en heldags-plåtning med Mathilda och Lotta men skitit i ljuset totalt. (Dumma mej som körde mitt eget race). Men jag lyckades locka hit Elin en kväll och genomförde en smidig och bra plåtning med henne.

Mina bilder i ordningen Klassiskt ljus, Mjukt ljus och Hårt ljus.
Retuschen blev åt helvete men jag hade så mycket igång och var så stressad så den fick bli lidande tyvärr. Just nu håller vi på med produktfotografering av sprutande fejk-rosévin och parfymflaskor. Verkligen intressant för han visar så många möjligheter man aldrig tänkt på själv!

Ikväll blir det bildbränning, retusch, städning, tvättande, mys och packande för imorgon hoppar jag på bussen till Göteborg med Minna och Fabbe. Ska träffa vänner, gå på Eastpak Antidote Tour och ta en snabbis förbi Borås :) sinnes peppt!

Until next time!

Kick drum beating in my chest again

Fixar ett litet snabbinlägg för att ansluta min blogg till bloglovin. Så jag kan följas där för dom som vill haha.
Har massvis att uppdatera om men jag har inte tid just nu. Kommer väl säkert ett meterlångt inlägg som vanligt haha.
I helgen var Jonas, Jonathan och Beata från YH1 (året över oss) nere och hälsade på tillsammans med Isabelle. Trevligt att träffa dom och få lite kritik och dricka öl och sånt. Just nu sitter jag i studio 3 och skriver här samtidigt som Adam testar ljus på mej inför hans fotografering till Johan Westins ljus-uppgift vi fått. I andra salen sitter Jimmy och fixar afro på Olivia inför hans fotografering haha. Det har sett ut lite såhär:
Olivia är pappskalle och jag är Firefox. Körde i en blekning igår vilket resulterade i att jag tillfälligt har rosa/orange-skiftande hår haha. Ska assa Adam nu och sedan hem och retusch-tusch-tuscha så jag får klart lite grejer innan jag drar igång ett nytt fotoprojekt imorgon!


Until next time

RSS 2.0