Olivias Sweet 21

Lördagen den 14e april var det dagen innan Olivia skulle fylla 21 så hon drog ihop födelsedagsfest med hatt- och glasögontema på folkan. Vi förfestade lite på internatet innan vi drog till folkan, röjde loss där och sedan vidare in till Palladium. Anna och jag rockade matchande lilleskutt-kepsar och dinosaurie-sugrör!

Ett stycke party-peppt födelsedagsbarn och en badass-pirat-Markus!


And too much blood has flown from the wrist

Of the children shamed for those they chose to kiss.

I måndags skickade vi in våra utställningsbilder till Procenter för att printas och monteras inför Pride. Jag plåtade två olika bilder men valde till slut min första idé. Tänkte slänga upp den andra bilden här. Tvingade hit Kägo i förra veckan, fick honom att strippa lite och kletade in honom i lite blod. Den är baserad på Septemberbarnen i USA och Rise Against låt Make It Stop (September's Children).
Den här veckan har vi i övrigt haft två dagar CMYK/Provtryck med Stefan Ohlson och nu har vi tre dagar Fineart Printing med Eva-Therese Gölin. Har suttit och lyssnat igenom lite av Kents nya skiva när jag jobbade med mina bilder förut. Hittills är nog denna min favorit! Nu ska vi kolla på Iron Man II på internatet, vi har marathon med alla dom Marvel-filmerna inför Avengers premiären på fredag, peppt!

Bye!

KAOS

En tid tillbaka så plåtade jag med Beata för butiken Kaos i Västervik. Resultatet blev lite såhär:


Summer's in the air and baby, heaven's in your eyes

Har haft frisörer från People här hela helgen. Vi hjälpte dom att plåta modeller till deras medverkan i Årets Frisör. Jag och Adam jobbade tillsammans med en tjej som heter Lovisa och en modell som hette Anna. Bilderna kommer inte kunna visas förens i höst någon gång så får slänga upp lite behind the scenes bilder sålänge.


Running with the light

Sitter i skolan och ska egentligen skriva min marknadsplan som ska redovisas imorgon. Istället fastnar jag i andra mycket roligare saker som gamla bilder och fotoplaner. I will hate myself so much tomorrow!


Let go, push your daisies

A thousand maybes, a thousand left, I'm done

Hade Lotta här i studion hela torsdagen för att göra lite egna projekt och dylikt. Lite såhär blev det med det:

Tell me, tell me, is life just a playground?

Kom tillbaka till byn igår efter att ha varit hemma och firat påsk med mamma och pappa, haft filmkväll med Petter, Elin och Mårten samt haft en väldigt skum utgång i Västervik.
Blev bjuden på påskmiddag hos fina Helena så infann mej där igår eftermiddag tillsammans med Rachel, Markus, Tone, Cristina och Malin. Mycket trevligt! :)


Nu ska jag återgå till att tuscha min fläckiga, ojämna hud. Kvarlevorna från den underbara tonårs-acnen gör sej påmind, suck!

Running timeless streets again

Har skannat lite negativ från engångskameran jag hade med under klassens Stockholmsresa i november förra året:

The tricky thing is yesterday we were just children

Playing soldiers, just pretending, dreaming dreams with happy endings.

Haft retusch hela veckan med David från Retiné. Vi skulle göra ett fotomontage, men inte vårat eget, utan någon annan i klassens. Jag och Jennifer utbytte retusch och drev varandra till vansinne med våra icke allt för väl anpassade bilder haha. Dessa bilder fick jag...
...och något såntdär blev det i slutet iallfall. Inte bästa kvalitén ser jag nu men jag orkar inte ändra haha.

Idag är det långfredag och jag sitter hemma hos mamma och pappa. Vilar magen efter allt påskmat och ska bege mej till Elin om ett tag innan jag drar till Petter för filmkväll. Hoppas på lite festligheter imorgon annars åker jag nog tillbaka till byn och jobbar med lite grejer istället. Tar det som det kommer helt enkelt! :)

Glad Påsk!

Like the devils got your hand


Modell: Elin Nelson
Från plåtningen med Elin som jag hade i fredags ute på Segersgärde.

RSS 2.0