Am I glamorous

Ny bildserie som jag fotograferade tillsammans med Jossi inne på Stadt i Västervik eftersom att regnet öste ner ute där vi hade tänkt vara.
 

Eksjö Stadsfest III

Efter tre ynka timmars sömn var det dags att stiga upp och bege sig till Eksjö igen. Spenderade lite tid på förmiddagen med att vandra omkring på området och dokumentera människor tillsammans med Johan.
 
 
Begav oss ner till Green Street för att plåta Tjejbussen som skulle anlända och Den Svenska Björnstammen.
 
 
Nöjd Tony träffade några av björnarna backstage. Trevliga killar det där! Sen var det dags för mannen, myten, legenden. Världens mysigaste man, Thomas Di Leva!
 
 
Di Leva approvar att jag klättrar brevid scenen och skjuter till mig ett leende haha.
 
 
Plåtade lite General Knas också tillsammans med lite andra band och slutligen backstage på Graveyard.
 
 
Sen var det dags för avslutningen: Magnus Uggla! Enorm publik, bra drag, skön stämning. Sen att Uggla är en extremt divig människa och det slutade med att jag fick plåta honom från en byggställning på andra sidan torget behöver vi ju inte gå in på.
 
 
Sen var Eksjö Stasfest slut för iår, mitt andra 15 timmarspass var slut och jag kunde sätta mig i bilen och åka mina 12 mil hem för att käka på corner med Elin & CO som kom direkt från krogen. Extremt slitsam men rolig helg!

Eksjö Stadsfest II

Efter invigningen så rullade alla spelningar på och vi sprang från scen till kontoret till nästa scen för att dokumentera allt som hände. Tänkte inte alls på att äta när jag hade en stund över så gick på adrenalin och redbull istället. Först ut på Green Street Park scenen var Kapten Röd. Svåraste människan jag plåtat tror jag, for omkring som ett yrväder över hela scenen, men bra var det!
 
 
Efter det så drog vi upp till Stora scenen där Loreen skulle spela. Aningen kort men bra konsert, underbar energi på scenen!
 
 
Dock så dummade sig ljuset med min kamera så det mysiga blå ljuset registrerades som en ful lila hinna runt allting. Mitt i spelningen bytte jag därför till svartvitt bara för att sluta irritera mig på färgerna så mycket.
 
 
Hardcore Superstar var sist ut av fredagen spelningar.
 
 
Deras spelning var ett grymt avslut på första dagen! Strax efter 1 satte jag mig i bilen och pendlade hem mina 12 mil efter första dagens 15timmars pass. Fixade käk hemma, tog två tuggor innan jag inte orkade mer för att jag bara ville få sova.

Eksjö Stadsfest

För runt 2 veckor sen så ringde det en tjej vid namn Ayla från Eksjö och frågade om jag ville komma och täcka deras stadsfestival. Jag tackade självklart ja eftersom det lät riktigt roligt så nu helgen som var så jobbade jag där med att fotografera tillsammans med en kille som hette Johan som skötte filmningen. Var där en sväng på torsdagen och åkte sedan tillbaka på fredag morgon för att gå på möten och fotografera förberedelserna lite. Inget jag orkar lägga upp här utan börjar istället med bilderna från när vi skickades upp i en helikopter för att ta kort över området tillsammans med en tjej från Sveriges Radio.
 
 
Nöjd jag (som inte kissade ner mig) i helikoptern tillsammans med våran pilot, Klara!
 
 
Konstnären Astrid Murphy i full gång med att pryda Green Street Park med en konstinstallation.
 
 
18.45 var det dags för själva invigningen så jag och en taggad Johan förberedde oss backstage på scenen.
 
 
Några tanter/damer/tjejer som dansade till det där Eurovision-bidraget som kom tvåa. Sedan en Jojo tillsammans med dansare innan dom presenterade Dansa-Pausa killarna som var hemliga gäster.
 
 
Kidsen inväntar Sean Banan som gled in i helikopter och slutligen Limo till scenen.
 
 
Rundar av med Sean Banans rooompaaah, annars blir det här inlägget alldeles för långt. Får ta resten av fredagen och sen lördagen i andra inlägg. Sååååå mycket bilder!

Tomorrow we will die to press rewind

I tisdags hängde jag med Ema efter praktiken. Vi åt falafelrulle i hamnen och åkte runt och äventyrade i jakt på fotoplats så jag kunde dokumentera hennes nya hårfärg lite.
 
 
Hittade ett bekant träd på Bondbacken som fick komma till användning igen. I onsdags blev jag och Petter utbjudna till Nicko för att grilla. Tackare ösregn fick vi dock laga mat inomhus istället, men det var trevlig ändå!
 
 
Folk älskar egentligen att man tar kort när dom äter, fast det är en hemlis! Efter maten tog vi en sväng med bilen, slutade i en sväng förbi Segersgärde.
 
 
En oskarp Elin!
 
 
Sen blev Elin upprörd för att det stod en ko vid bilen. Den dreglade så den hade uppenbarligen rabies! Så vi åkte tillbaka till Nicko sen åkte jag och Petter hem.

The Office

Har haft i uppdrag att planera och plåta nya porträttbilder på alla som jobbar här på LindströmRömbo så igår togs det tag i och idag blev retuschen också klar. Så här presenterar jag the LindströmRömbo crew:
 
 
Magnus, Fredérick, Nicklas och Robert.
Nu ska jag smita på lunch, fortsätta retuscha och sen hem till Nicko för att grilla och chilla ikväll. I helgen bär det av till Eksjö på lite jobb, ska bli spännande!

As explosions broke in the sky

Förra helgen kom Adam och Linda hit för att plåta ett bröllop i Gamleby. Tog en sväng och hälsa på hemma hos Janne innan vi käkade och jag släppte av dom i lägenheten dom skulle sova i. Kvällen var ung så jag och Petter satte oss utanför gymnasiet och tog några bärs och snackade skit. På lördagen förades det vid våran klassiker: Ellen Key. Jag drack Xanté ur avancerade sugrör och drack lite för mycket regnbågsshots på Palladium sen. Jag vägrar lära mig!
 
I förra veckan så hade jag avskedshäng med Elin ute på Gränsö innan hon drog hem till Norrköping igen. Min instagram bestod av matbilder och diverse bråte jag plåtade på praktiken.
 
 
Nu i helgen som var så blev det en lugn fredagkväll hemma. På lördagen vaknade jag till ösregn. Självklart ska det vara skitväder just den dag jag har en fotografering inplanerad. Sprang iallafall ner till Stadt och frågade om vi fick plåta där i dom allmänna områdena och det gick för sig. Mötte upp Jossi, plocka upp kläder, styrde och slutligen hade vi en rolig, effektiv och skrattfylld plåtning. Drog hem och gjorde mig iordning sen innan jag tog tazi till Bea med Nicko och Elin för förfest som slutade på Palladium där jag sprang på en charmig Issa. Drog till Briggen sen och slutligen hem till Elin där jag sov. Morgonen efter kom det obligatoriska "vad hände igår egentligen?" pratet på balkongen där man försöker pussla ihop kvällen.
 
 
Gud det blev ju massa text ju, jag som bara skulle göra ett kort inlägg så jag minns vad tusan jag gjort dom senaste helgerna! xD Oh well. Den här veckan blir det nog fullt upp, massa saker inplanerade och massa jobb på praktiken!

Gotta get down on friday!

 
Äntligen helg! Seg dag på jobbet så nu ska jag ta en lugn och skön fredagkväll hemma. Imorgon har jag en inplanerad plåtning med Jossi och sen blir det nog utgång på kvällen. Var så exalterad över att få komma hem och ta ledig förut att jag vart tvungen att göra en sånhär panda-glädje-dans-gif, haha. Glad helg! :3

Memorias II

Hittade lite bilder igår från videoinspelningen som jag hade glömt bort helt så jag fixade lite med dom. Slängde ihop en bild som egentligen är en still-frame från ett klipp också. Fina Maria som är modell, åh som jag saknar denna galna flicka!
 
 
I helgen blir det förhoppningsvis ännu mer plåta. Saknar att få va kreativ i mitt eget arbete och inte bara i allt jobb här på kontoret. Let's hope for the best! :)

The fabulous, adventurous life of the apprentice

Under en av mina första veckor på LindströmRömbo fick jag i uppdrag att gå ner på stan för att plåta hundar...
 
 
Eller nej förlåt jag menade Dogge Doggelito och hans kusin El Primo som uppträdde på stan.
 
 
Idag och Jimmy i kön för att barnen ska få bli fotograferade med Dogge. Uffe Balla Balla gillar visst också Doggelito!
 
 
Kidsen uppskattade det iallafall, även om dom ser lite smått rädda ut på denna bild. Stannade kvar och plåtade lite av talangtävlingen också, tog autografer och gick på lunch. Såhär spännande är livet i Västervik.

Promises, and they still feel o' so wasted on myself

 
You've got me so wild, why should I be so surprised? You've got me so high, can't you see it in my eyes?

11.50

Idag har jag gjort om en kossa till en jordgubbe. Hur har du förbättrat världen?
 
 
Nu är det snart fredag igen och ikväll kommer Linda och Adam till Västervik. Ser fram emot en rolig helg! :D

Summertime Sadness

 
Från förra helgens fotografering med Amanda ute på Gränsö!

I even think I found God

In the flashbulbs of your pretty cameras
 
Haft en fin helg efter en lugn start på kontoret efter semestern. Hade jägerfredag med Elin, Jenz, Bazze och Petter innan krogen följt av nattbad och glas-splitter i tårna åter igen. Fotograferade med Amanda för första gången på 4 år på lördagen innan jag släpade mig till Ellen Keys innegård för ytterliggare onyktert umgänge.
 
Idag är det måndag, veckans tyngsta dag i många fall. Jag släpade åter runt på kamerautrustningen till olika delar av staden, mestadels dagis och äldreboenden, för att filma ännu mer. Åkte till People på kvällen där Beccis, the miracle worker, lyckades snygga till mitt långa, slitna skatbo till hår. Nu sitter jag och fönstershoppar kläder genom dataskärmen. Slänger dom som bokmärken i min "när cashen kommer!" mapp sålänge och försöker att inte räkna på hur dyrt kalaset skulle bli om jag skickade efter allt när csn kommer nästa gång.

Your voice was the soundtrack of my summer

Helgen 20-22 juli åkte jag till Stockholm och hälsade på hemma hos Anna och hennes nya lilla tillskott Frank. Vi snackade skit, lagade gröna pannkakor och satte oss i Tanto och drack vin vid vattnet på fredagen. Mötte sen upp Markus och hamnade på Stureplan för att träffa Amanda och två kompisar till Olle. Kom hem runt 4 och fick inte sova förens vid 7 på morgonen eftersom att Frank envisades med att sova på mig och spinna på högsta volym. Socialare katt får man leta efter!
 
 
På lördagen käkade vi frukost vid globen och handlade. Frank busade och vi gjorde god middag. På kvällen drog vi till Rålis och drack med två kompisar till Anna innan vi mötte upp Markus och drog till Karbons utomhusfest i skogen. Dansade till monoton rave-musik och mötte massa människor jag saknar sönder mig på! Har inga bilder dock för jag orkade inte släpa på kameran, lika bra när man är såpass onykter.
 
 
På söndagen lunchade jag med Adam och Linda innan jag satte mig på bussen hem igen med vemod i själen. Räknar ner dagarna tills jag får flytta!
 

You want me down on earth, but I am up in space

Inledde min semester fredagen den 6e juli med att åka till Göteborg tillsammans med Fabbe och Petter för att hälsa på och fira Jennie och Amanda. Kom fram som dränkta katter till ett pissregnigt Göteborg, tjejerna fick presenter sen käkades det innan det blev rolig hemmafest på kvällen.
 
 
Petter och jag gav fina gåvor till Amanda som anser att lättsaltade potatischips är för starkt.
 
 
Finaste Pauline kom förbi så man fick träffa henne för första gången på år och dar!
 
 
Me and my bitches! På lördagen chillade vi, käkade bakismat, handlade ny dricka etc. Sen förfestade vi i kollektivet och hamnade sedan på Sticky Fingers! Väldigt rolig kväll haha.
 
 
Inledde söndagen med att alla hade mys i Amandas gigantiska säng. Slappade och umgicks hela dagen innan det blev måndag och jag och Petter hoppade på bussen hem till viken igen.
 
 
 

Raising hell all over town

Den 23e juni (jag är så effektiv med bilder) så husade Diana födelsedagsfest hemma hos henne i viken. Mötte upp Minna och en stund därefter även Ema och drack lite i ett lusthus innan festen.
 
 
Sen drog vi till Diana där det bjöds på grillat, dricka och tårta!
 
 
Aram gillar körv!
 
 
Minna blev vän med Chuck! Haha
 
 
Födelsedagsbarnet med tårtan och en sugen hund!
 
 
Sen bar det ner mot krogen. Minna härjade massa och jag och Emelie hjälptes åt att tömma mitt bag-in-box.
 
 
Hamnade på Sahara och bärsade. Sen åkte Ema hem, Minna bröt sig in på Harrys och jag knallade hem. Väldigt rolig kväll må jag säga! Haha
 
 
 

There is a storm coming

Första augusti idag. Sista juli igår markerade slutet på min semester, känns nästan lite som slutet på sommaren också. Tog farväl genom att ha en väldigt produktiv dag iallafall. Handlade, filmade, bokade klipptid, framkallade mina kamerarullar från Emmaboda och tog en Afterwork med Elin och Jonas.
 
Dagens uppgift på kontoret var att cmyka en ofantlig mängd bilder blandat med lite eget arbete. Tar tillfället i akt och gör moodboards inför en kommande plåtning. Måste komma igång med lite egna saker nu, släppte allting såfort jag klev utanför Gamlebygränsen. Passar även på att gå igenom lite av alla bilder jag tagit under mina semesteräventyr, lyssnar på VNV Nation och stirrar drömmande ut genom kontorets fönster emellanåt. Silly life.

RSS 2.0