A riot in the city

Helgen efter den min födelsedag dvs. den 7-9 december så kom Minna och Jossan upp till Stockholm och hälsa på! :)
 
 
Mötte upp dem, handlade lite och sedan var vi snabba med att hugga in på alkoholen.
 
 
Fick presenter av tant Minna haha. Vin och choklad, vad mer kan jag önska?!
 
 
Markus joinade också sen drog vi till Harry B James innan jag och Jossan dissade dom och drog till Kolingsborg för att dansa.
 
 
Hade lite fest i lägenheten på lördagen också. Minna och Jossan drog till Harrys igen och jag, Anna, Jimmy och Jonatan hamnade på Kolingsborg där det bjöds på någon form av dragqueen-julshow och goodiebags!

My heart is perfect

because you are in it
 
 
Idag är det två månader sen jag träffade världens gulligaste, finaste, underbaraste kille. Två fantastiska månader och jag kommer sakna dig så otroligt mycket när jag åker hem över jul. Min finaste Joacim ♥

Welcome to my insta-life

Bombar med ett långt dagboksinlägg om vad tusan jag haft för mig sen första veckorna i Stockholm. Tack ärade mobilkamera för att du är med mig för annars skulle jag inte dokumentera någonting!
 
 
Sprang på afterwork på Procenter. Träffade finaste Emily. Hade bakislunch för Tina med fint folk innan hon flydde till LA. Var med Christoffer hemma hos Anna och drack vin samt lekte med Frank. Plåtade med Celine ute i kylan och hittade hennes unicorn/dildo-mössa. Jag och Sara hade Jimmy över på mitt-i-veckan-middag och vin. Har myst med min älskling. Var på modeplåtning med Calle i Djursholm. Jonas var uppe på besök en sväng. Fabbe spenderade typ varje helg här uppe så sågs ute på en öl eller två.
 
 
Var med Mathilda och Markus (och fler därtill) på Icona Pop på Strand. Sprungit på vernissager och druckit gratis dricka. Praktiken bjöd på en hel del julplåtningar för Aftonbladet och Expressen. Fick se lite retusch man gjort i tryck. Sprang på ytterliggare vernissager. Ätit massa sushi eftersom att det är bra plåtnings-mat. Sara invigde vår studio i lägenheten och kombinerade det med lite pilates-träning. Jennie och Amanda var på besök och det slutade med jag, Olivia och en strippstrång på Göta Källare. Träffade en annan fin Emily för första gången på 1,5 år.
 
 
Drack bubbel med Sara i en busskur på Östermalm. Slutade med en taskig utgång på Vardagsrummet. Gick på fotomässan och träffade fina gamla lärare. Fick besök av Carro som har sin praktik i Borås. Slutade i galen festkväll. Jag och Tyra (viebäcks praktikanten som varit i studion i en månad) har blivit ruskigt bra på att styra upp studiofrukost åt kunderna etc. Ett kallt och regnigt Fridhemsplan där jag går varje dag. Sprang omkring på Bukowskis och var rätt för att ha sönder saker. Sen anlände snön till Stockholm. Var med en sjukt taggat Josefin på föreläsning med David LaChapelle på Fotografiska. Fick en fin signatur trots att jag drev om att han skulle skriva "Stay sexy!". Drog från föreläsning till företagsfest på Kramgo och jag och Tyra gick loss på gratisölen. Peppar har styrt upp sitt välkända julpynt. Jimmy fyllde 21 år i söndags så på lördagen blev det fest. Jäger och åter jäger och jag kom hem till en ensam, orolig pojkvän klockan 5 på morgonen, ska börja ladda mobilen innan varje utgång!
 
Sådär, BOOM, nu kan jag komma ihåg vad jag gjort! Snart fylle jag ännu-mera-gammal-gubbe och december känns som att det kommer rulla på löjligt fort.

RSS 2.0