I scraped my knees while I was praying

And found a demon in my safest haven.

Jeez förra veckan var det intensivt. Avklarade en ekonomikurs med prov, skrev min tenta i fotohistoria, plåtade till nästa uppgift som ska upp till bildbehandlarna, redovisade första uppgiften och fixade med uppgift nummer två.

I fredags var Nonas här och hälsade på och jag fotograferade honom till min "You are my mirror" uppgift. C'est manifique! Hoppas det blir bra, hela montage-grejen känns lite väl ambitiöst kan jag tycka.
Men jag fick iallafall bilder till mitt egen sidoprojekt och umgås lite med Jonas så det gör egentligen inte så mycket om det inte blir så jättebra.


På kvällen sen var det iallafall utflyttningsfest hos Amanda. Mitt topphumör och allmän matbrist gjorde att jag mest gled omkring i min egen lilla värld och hade inte så stor koll på vad som hände. Topphumöret fortsatte in i lördagen och jag var bakis i soffan med Tina och åt marrängsviss och drack kopiösa mängder Pucko till frukost. På kvällen var det barnkalas (läs inflyttningsfest) hos Mathilda innan jag blev skjutsad av Elin och Tommy in till stan och gick på krogen med bror min och träffade roligt folk.

Det har varit en bra helg. Har varit oförskämt glad och även om dåliga saker kommit upp i huvudet har dom runnit av mej i stort sett direkt. Har förmodligen fixat modell och idé och ja rubbet till nästa veckas uppgift också.
Life is sweet for now!

It's just another lonely sunday


Jag kommer alltid att finnas här. Du har aldrig gjort något som skulle få mej att bry mej någonting mindre om dej nu. Smile boy, you've still got people caring! ♥

Don't you dare look out your window

Darling, everything's on fire.

Hemma i lilla byn igen. Har massor att göra men slås ändå av rastlöshet titt som tätt. Min insomni har kickat in igen, lika punktlig som alltid. Hoppas på att få sova inatt annars blir det nog att sortera tvätt, pilla med hemtentan i Fotohistoria, städa och eventuellt ta en kvällspromenad. Men sömn känner jag vore det alldeles bästa just nu, sover på tok för lite.

I förra veckan förresten så var det en tjej som heter Ellen från Västervik här som jag plåtade som stage:ad Makeup Artist till mitt yrkesporträtt. Hon fick även lov att sminka fina Mathilda till en plåtning och såhär blev det:Egentligen var det bara tänkt att det skulle sminkas inför en fejkad plåtning eftersom att jag behövde behind-the-scenes bilder till en annan uppgift men det blev riktigt bra! Kändes skönt att ha fått två uppgifter plus ett eget projekt gjort på 3 timmar. Bilderna till uppgiften kommer i ett senare inlägg när jag hunnit kolla igenom dom och fixat.

Nu ska jag va duktig och laga massa mat! =D
TJOHEJJ!

I lost myself finding you

and now I'm broken too.


Sitter i Stockholm hos Emily. Imorgon är det möte på Fotoskolan Stockholm med bildbehandlarna. Ikväll sitter jag och funderar, gör planer, saknar människor och glädjer mej åt småsaker som känns jättestora.
Kollar på "Mammor och Minimodeller" gör jag också ja, herregud jag finner knappt ord!

Har varit superskönt att komma upp till Stockholm som vanligt, men nu börjar jag längta mot byn. Längtar längre fram i veckan snarare! Ja, snart så!

You know in this world

There is all kinds of happiness

Igår skickades den tredje och sista delen av våran tenta in och all tung tentaångest kunde släppas för en stund. Återstår ju fortfarande att se om man blir godkänd.
Vi ställde iallafall till med after-tenta-party vilket resulterar i att jag sitter här i datasalen nu klockan 14.14 med massiv baksmälla.

Bäst att piggna till dock, kommer en tjej från Västervik hit ikväll som jag ska plåta yrkesporträtt på till min "Working Class Hero" uppgift och "Telling a story" uppgift.
Så tentastressen är borta men det är fortfarande mycket som ska göras! Sitter och peppar mej med Supercell - My Dearest. Får en så varm känsla av den låten.


Bilder från gårdagen. Jag iklädd Adams nya supermandräkt, Piggelingrogg och Jellyshots.

18.11


Såhär känns det idag. Nya terminen startade officiellt. Idag består av pluggande och styrande med uppgifter. Imorgon smäller Digital Stillbild B tentan till som en rak höger i ansiktet. Men det ska gå bra, I'll make it work!

Kiss away young thrills and kills

On the mouths of all my friends.

Tillbaka i byn för en ny termin. Firade trettondagsafton med tetrat i näven igår hos Therése och sedan vidare på Palladium. Kändes lite halvkonstigt att festa på en torsdag.

Idag består livet av Stefan Ohlsson och brutal Digital Stillbild B ångest (plus en avtagande baksmälla). Elin var förbi en stund och snackade skit och sällskapade mej medans jag gjorde mitt andra försök till att laga dumplings.


Borde göra en lista på alla saker jag vill genomföra i januari och alla kommande inköp. Jag känner för att vara lite ambitiös, hjärtat klappar inte för mycket längre så jag får skapa lite egen lycka!

I'm surprised it only took two weeks for this to die, but I don't know if I wanna risk resuscitation.
Until next time! ♥

I didn't feel so used

until you told me that I was.


Från en plåtning med Jessica innan julen. Passade på att ge utlopp för mina egna aggressioner och frustrationer, kändes väldigt skönt. We build with our hands what we have in our hearts!

Again, the end of days

Så var det slut på dagar igen och dags att infira starten på ett nytt år. Jag spenderade nyårsafton hos Agnes med en trevlig och framförallt god middag tillsammans med henne, Philip och Marie.


Och så lite chokladprovning på det också (eftersom att asken inte innehöll någon innehållsförteckning haha). Efter 7-tiden rullade Johan, Petter, Minna och Mårten in också för att festa till det lite. Jag och mina röda ögonbryn var ruskigt peppade.


Det festades, vi drog ner till Club 9, dansade och firade in det nya året med pussar och kramar. Vi drog till Åhmans, käkade och hade planer på att gå hem när jag blev medsläpad av Amanda och Kägo till Palladium. Gratis inträde och gratis dricka tackar man ju inte nej till och tur det för jag hade det väldigt roligt.

Däckade gott hos Kägo någongång på morgonkvisten efter ett väldigt bra nyårsfirande :)

RSS 2.0