Three Weekends

Mars 9-11:

Tog en Västervikshelg. Småfest och häng hos Jossi på fredagen. På lördagen var det nykterhetsmöte hos Agnes igen och Epilepsikungen mötte oss i dörren. Jag fick prova på Philips mustiga skägg och Fabbe och jag provade på regnbågsshots på Palladium. Det enda jag hittade vid regnbågens slut var dock en toalett dagen efter.


Mars 16-18:

Tog en lugn fredag. Plåtade på lördagen innan det blev storfest och Sensation Green på skyttepaviljongen. Väldigt galen och rolig kväll. Bakispizza var obligatorisk dagen efter! (snodde två bilder av Baba från festen)


Mars 23-25:

Jag klev upp vid 05 på fredagen för att ta tåget till huvudstaden. Vandrade runt på stan och lunchade med 8bit innan det var dags för mitt möte inför praktiken. Mötet gick bra så jag köpte en awesome t-shirt för att fira. Kom hem till byn på kvällen. På lördagen blekte jag ur mitt hår och blev reeeev innan det var fest på Club Golvet. På söndagen åkte jag, Linda, Adam, Maria, Markus, Jennifer, Malin och Nikolina in till Västervik, mötte upp Petter och gick på bio och såg Hungerspelen.


We promise to you days of sweetness

And a life that floats to the top with joy.

Ibland kommer jag på såndär dumma saker jag gjort eller sagt och slås av hur jävla lame jag kan vara. Sen skakar jag av mej det och tänker "orka va så jävla seriös hela tiden".


Just det, jag är turkoshårig igen! Lite färg på tillvaron som för övrigt är bra!
Mkt att jobba med men det är rätt kul hur allt flyter på bra bara man fortsätter att jobba och vara fokuserad.

We are a desperate kind

But this is a ruthless time

Efter en vecka med fritt eget arbete är vi tillbaka på schemat med massor att göra. Diverse uppdrag, utställning, uppgifter, föreläsningar och saker som ska göras. Nånstans mitt i all smet måste jag försöka klämma in en resa till Stockholm också. Bäst att lägga i högsta växeln och kickstarta kreativiteten!

I helgen var det St.Patricks-day vilket firades med Sensation Green här i byn som Jonas & CO från YH1 hade styrt upp. Riktigt rolig och pepp kväll må jag säga!
Just nu sitter jag och tuschar lite bilder som jag plåtade i lördags innan festen. Konstiga, dyra kläder men bra verkar det bli ändå!


Imorgon ska vi ha möte med People från Västervik innan det blir en hel eftermiddag och en hel onsdag med Stefan Ohlsson och avancerad friläggning.
Bye!

Falling from high places, falling through lost spaces.

I måndags åkte jag, Adam, Linda och Maria till Segersgärde naturreservat för att vandra lite i den sjunkande vårsolen. Genom urskogen och upp på Jungfruberget tog vi oss!


Sen dog min kamera, vi klättrade ner och åkte hem till byn igen. Skönt att komma ut i naturen lite!


This city is my church

Andra shortsdagen nu, älskar vårvädret!
Började dagen med en tur till Ica med Olivia innan jag låste in mej en stund i studion för att plåta. Kände mej inte så inspirerad till att fotografera glas men det blev nog okej.
Gick hem för att äta, gick tillbaka till skolan igen för att leka hårstylist åt Linda innan jag gick hem och satte mej på balkongen med en kall öl för att njuta av den sista eftermiddagsolen.Tog lite kvällstid åt att tuscha lite bilder som Jessica ska ha för att söka till Suicide Girls som jag ska skicka iväg imorgon. Nu ska jag ta en kvällspromenad och köpa mjölk så jag kan laga kvällsmat!

What would you do if you weren't afraid?

När man sliter åt sej ett par strumpor på måfå och märker när man tagit på sej dom att det passande nog var strumporna märkta med den gröna "Tisdag" texten, DÅ vet man att det nog kommer vara en dag när det mesta går bra ändå. Vaknade långt efter att mitt mobilalarm ringde i ett varmt rum där solen smög sej in mellan rullgardinen och fönstret. Duschade, ringde lite nervösa samtal och satte mej ute i solen för att andas lite. Iklädde mej shorts denna varma vårdag till ära och tog årets första cykeltur till second hand butikerna tillsammans med Maria, Linda och Adam.

Har glömt hur skönt det är att cykla. Att känna vinden slita i håret och känslan av frihet komma över mej. Blir lite som ett barn på nytt när jag zickzackar med cykeln över hela vägbanan. Kom hem, lagade mat som avnjöts i soffan till Black Rock Shooter filmen. Nu sitter jag i skolan och försöker planera upp mina produktbilder och kikar på Jonas när han retuschar.

Imorgon ska jag plåta glas är tanken. Tänkte fotografera ett par svarta skor också men tror jag struntar i det och tar en gammal bild jag har på dom. Då kan jag lägga fokus på lite annat i veckan istället, om jag inte slås av en snilleblixt och kommer på något jag bara måste göra. Man kan ju hoppas!
I fredags slet jag mitt hår inne i studion när jag fotograferade ett klock-stilleben. Jag och stilleben har aldrig riktigt gått hand i hand men efter att ha suttit och retuschat det igår så blev det rätt okej ändå.


Tror jag måste släppa den där "Tänk om allt bara går helt fel" tanken som ständigt kommer. Bara försöka, köra på och lära mej. Annars kommer jag ju aldrig komma vidare. Nu ska jag ta tag i lite mer planer.

Peace out!

Back to a place I once called home

Förra helgen (2-3 mars) så åkte jag, Linda, Adam, Fredrik, Oliva, Jocke och Elsa tillbaka till urskogen och Viebäck för att snacka om Gamleby och hjälpa dom med arbetsprovet och svara på frågor.


Massa pratande, mat i gamla goda matsalen, en tur till Nässjö för att bl a. hälsa på Niklas i hans studio och slutligen göra sej hemmastad i Mossebo. Vi fick sova i mysrummet, med madrasser, ljusslingor och tyger överallt. Fest i viebäck med några av eleverna, fortsatte hem till Niklas och Mathilda och slutligen Hotellet för gamla tiders skull. Fyllepizzan var obligatorisk innan vi for tillbaka för att däcka.

Vaknade dagen efter och åkte tillbaka till byn när vi kvicknat till. Fest i Gamleby på det och Bea och David pimpade min tatuering. Extremt rolig helg hursom, var hur underbart som helst att få komma tillbaka till vie!

Stars we don't want to reach, scars we don't want to stitch.

Jag minns första gången jag träffade dej, minns exakt vad jag tänkte då. Jag minns första gången du skrev ditt hjärta på min vägg. Jag minns första gången dina läppar slöts runt mina på riktigt och dörrarna du sparkade upp inom mej. Jag tror att det än idag gör lite ont faktiskt, att jag aldrig kommer att kunna glömma.

Det känns lite typiskt mej, att rota omkring här nere på botten när jag ändå är på besök. Men vad gör väl det, jag behöver inte släppa saker. Jag behöver bara kunna gå vidare.
Imorgon är en ny dag, jag tar emot den med öppen famn och omfamnar nya möjligheter.

Peace out!

A dark world aches for a splash of the sun

Jag har alltid haft mina svackor, men det var längesen jag kände mej såhär.
Jag är så trött och frustrerad på att gå omkring och må såhär. Att inte ha någon själslig ro, att klistra på det där jävla leendet och försöka trycka undan allting dåligt. Jag är trött på att jag inte kommer någonvart för att jag själv inte klarar att pusha mej till den nivån jag behöver ligga på.

Senaste tiden är det ända jag tänker på att jag har sån stor lust att hoppa av, bara skita i det här, flytta tillbaka till Västervik och ta ett vanligt nio till fem jobb. Jag vet inte vad jag behöver göra för att på nåt sätt gräva mej ur den här helvetesgropen jag befinner mej i. Jag känner mej alldeles för emotionellt förstörd för att ta tag i saker på allvar och det frustrerar mej bara ännu mer.

Vilken vekling alltså, men det visste man väl redan.
God natt.

Now I know that I'm not, all that you've got

I guess that I, I just thought, maybe we could find new ways to fall apart.

Idag hade vi en heldag med filter-teknik tillsammans med Johan Westin. Efter det kom världens bästa Kägo hit för han behövde lite bilder till sitt CV. Passade på att ta lite bilder till med egna lilla projekt (som jag snott av någon annan) också.


How can you say no to that? Haha.
Nu sitter jag i skolan och printar lite portfolio-tjaffs som ska med imorgon när vi drar till Viebäck. Ska bli kul att komma tillbaka och se hur det är där nu.

RSS 2.0