Fall Memories II

Hade lite halloweenfest hos oss sista helgen i oktober.
 
 

Fall Memories

Fredagen den sista helgen i september satte jag mig i hemlighet på evighetslång bussfärd från Stockholm till Göteborg för att gå på Amandas överrasknings-avskedsfest. (Jag uppdaterar så ihärdigt att Amanda redan hunnit åka till Sydafrika i två månader och komma tillbaka). Ett kodat sms; "The batmobile is in motion" och 7 timmar senare mötte Jennie upp mig på stationen i Göteborg. Vi köpte med oss diverse alkoholhaltigt och åkte hem till deras kollektiv för att pynta och styra innan hedersgästen skulle komma hem.
 
 
En väldigt nöjd Jennie över att hela planen har gått i lås så väl! Sedan kom en överraskad Amanda hem och festen kunde börja!
 
 
Tvingade bästa Carro att komma förbi efter jobbet också! 
 
 
Dagen efter satte jag mig på en evighetslång bussresa tillbaka till Stockholm, efter inte ens 24 timmar i Göteborg, för på söndagen vankades det jobb.

When roads disappeared

 I followed the rivers
 
Hemma hos mamma och pappa över julen, tog en åktur med bilen idag till Segers Gärde naturreservat som ligger i närheten. Lyssnade på nostalgiska gamla skivor i bilen och körde på bekanta vägar medans minnen rusade förbi mig.
 
 

And I want it so bad I'd shoot the sunshine into my veins

En dryg vecka till julafton och snart tar 2013 sitt sista, djupa andetag. Mitt liv går i 200km/h och jag hinner knappt hänga med i allt som händer! Jag har gått från att ha jobb några dagar i veckan till att försöka balansera tre jobb samtidigt. Men jag ler, jag skrattar och jag undviker att ta klivet in i den där väggen som jag känner lurar någonstans runt hörnet. Fem dagar kvar innan jag tar lite julledigt och då kanske jag faktiskt får en chans att uppdatera allt jag gjort här på bloggen, så att jag inte om några år tror att jag legat i dvala i månader!
 
 
 

RSS 2.0