New Year

Nyår (fortsätter 2012 uppdateringen) spenderades i Stockholm. Passade på när man ändå bor här uppe för en gångs skull. Elin, Nickor och Jonas var uppe, vi hade mysig middag hos Emily ute i Tumba, festade vidare hos mig och skålade med champagne nere vid norrmälarstrang vid 12-slaget.
 
 
Elin klappar på sina nya älsklingar.
 
 
Skumpan (jag fick av en av mina chefer) redo för 12-slaget.
 
 
Anna den skygge, anslöt också till festen.
 
 
Sen kom det nya året, välkomnat med skumpa och skrål vid vattnets utsikt.
 
 
Dagen efter hade vi som tur var i kollektivet (+Jimmy) varit förutseende nog att köpa hem en stadig brunch!
Sen var 2013 här, välkomnat med öppna armar!

The only thing I haven't done yet is die

And it's me and my plus one at the afterlife
 
 
Så bra gick det med mina planer att spara ut min naturliga hårfärg, förlåt mamma! Nästa vecka är sista veckan på praktiken innan det bär av tillbaka till skolan i Gamleby en sväng. Kommer kännas grymt konstigt och min hjärna snurrar konstant över min ovissa framtid.

17.09

Blood cells pixelate and the eyes dilate.
And the full moon pills got me out on the street at night.
 

A teenage vow in a parking lot

"Till tonight do us part"
 
Snart ikapp med 2012 års uppdateringar. Juldagen kom alltså, traditionsenligt, efter julafton och då vankades det fest hos Agnes när såpass många var hemma över julhelgen. Så härmed följer en lång radda bilder på fulla människor i all sin prakt!
 
 
Fick en sexig lapdance av Ema i julklapp, precis vad jag önskade av tomten!
 
 
Oppa Gangnam Style!
 
 
Sen splittrades folk för krogen som vanligt och yadda yadda, sinnessjukt rolig kväll hursom!

Pantomime

Innan förkylningen slog till hann jag iallafall ta tag i mitt liv lite sådär som jag tänkt 2013 genom att dra ihop en fotografering i förra helgen. Min egna kreativitet har varit ganska död sen jag kom till Stockholm så jag tänkte att jag iallafall måste göra någonting för att bryta det. Så utan någon klar idé bokade vi in plåtningen. Hittade en topp på second hand två dagar innan som gav lite idéer som sedan till slut blev till detta:
 
 
Modell: Frida Eriksson  MUA: Lisa Fredriksson  Hår: Joacim Carlsson  Foto/Retusch/Styling: Jag

Holiday

2013 började ju bra, hann vara en dag på praktiken innan förkylningen from hell slog till så nu har jag varit sängliggande i tre dagar. Bättre start kunde man ju kanske önskat!

Hursom, firade julen förra året hemma med finaste mamma och pappa. Träffade folk och hade årliga före-jul-spelkvällen innan julafton slog till. En lugn och skön semester hemma med andra ord!
 

14:32

 
Life flies by so you have to embrace it. Forget the past 'cause you cannot erase it
And live the dream, and learn to chase it. And when you can almost taste it,
it's all come alive

The End of the World Party

Åkte hem till Västervik för julledigt torsdagen den 20 december (försöker uppdatera ikapp förra året). På fredagen var det den 21/12-2012 aka. Domedagen så jag och min vapendragare tänkte ju "detta måste ju firas med domedagsfylla". Sagt och gjort spenderade vi kvällen hemma hos Elin med dricka och många skratt innan vi drog vidare ner till Briggen!
 
 
Alkohol och tuschpennor är alltid den ultimata kombon! "Alla ska ha en trampstamp på domedagen!!"
 
 
Jorden gick tyvärr inte under till min stora besvikelse när jag vaknade med tungt huvud dagen efter. Live to fight another day!

First

Första dagen på 2013 är snart över. Klev in i det nya året med mycket bra saker i mitt liv, känner på mig att det här året bara kommer att bli bättre. Jag har iallafall tänkt att mitt 2013 ska kretsa runt tre 'B'n: Balans, Business och Bärs. Ska försöka få ett liv som är väl balanserat mellan jobb, förhållande och vänner samt jobba på att komma vidare inom fotografin, min business. Sen är det ju klart att några bärs med fint sällskap alltid ska göras lite tid för!
 
Ser iallafall med spänning och glädje fram emot vad 2013 kan komma med. Bring it on!

RSS 2.0