Midsummer Weekend Dreams

Mor och far var på besök under deras resa till Finland. Italiensk lunch, ett fyllt kylskåp och deras första möte med Joacim gjorde en mycket bra torsdag! På fredagen var det midsommarfirande på schemat och Carro släpade sig till Stockholm för att börja dagen med gröna groggar innan vi drog oss mot Rålis. Filtar, balonger, serpentiner och partydekorationer kantade vårat lilla camp i parken. Där satt vi ett stort gäng hela dagen och drack, åt och umgicks. Det hela rundades av med några av oss som drog till Skinnis för att skölja ner den fina utsikten över Stockholm med ytterliggare dricka och skratt.
 
Carro som fått migrän anfall på fredagkvällen och gick hem och la sig tyckte att det var passande att festa till det på lördagen också. I en jakt på möjligt ställe att gå till (eftersom allt uteliv i Stockholm är nästintill helt dött under midsommarhelgen) hittade vi att Debaser hade midsommarfest som vi tyckte lät alldeles utmärkt. Öl, groggar, fin musik och massa prat vid vattnet i Rålambshovsparken gjorde att kvällen gick fort och snart fann vi oss själva i dimman på Debaser. Det var livets kväll och vi dansade oss svettiga tills det var stängning och traskade hemåt medans solen steg över Stockholm stad.
 
På söndagen fick Carro sova medans jag kämpade mig till studion där jag skulle fotografera med en gammal bekant man inte träffat på år och dar. Gick hem efteråt och spenderade den tid som fanns kvar med Carro innan hon hoppade på bussen tillbaka till Mjölby. Så kan en riktigt underbar midsommarhelg se ut!
 
 
Nu är det helg igen och mitt liv är åter påväg ner i flyttkartonger. Senaste tiden har jag egentligen haft massor jag behöver ta tag i, bilder som ska retuscheras, mail som ska skickas, saker som ska fixas. Men jag har funnit mig själv i någon form av ingenting-är-värt-att-ta-tag-i-innan-flytten-mentalitet så allt ligger kvar på hyllan. Men om två dagar, då sitter jag allt i den nya lägenheten på Sockenplan och då ska det allt bli ordning! (vill jag iallafall intala mig just nu)
 

I'm writin' the future, I'm writin' it out loud

Det har hunnit bli juni, tiden bara springer iväg fast det egentligen inte händer så mycket. Jobbar lite då och då, sover bort dagarna lite då och då. Socialiserar lite ibland, har hängt med Mathilda och sprungit på Daniel Månssons vernissage, firat Saras födelsedag hos Olle för att sedan ta oss vidare till Trädgården och fredagsölat lite med Jimmy. Har gått en vecka med 4kr på kontot, så min stackars pojk får livnära mig under tiden. Tur att man har världens finaste!
 
Men trots att det känns lite som att tiden står stilla ibland händer det saker runt om som gör en påmind om att tiden faktiskt går. I slutet av sommaren verkar det som att både Agnes och Minna flyttar upp till Stockholm, något jag verkligen ser fram emot! Imorgon är det Sveriges nationaldag (som jag tänker tillbringa i sängen) och på fredag kommer min kusin hit från Spanien så vi ska ses på en fika (snarare öl om jag känner oss rätt). På lördag har Markus inflyttningsfest i Stockholm och på måndag har vi en rolig plåtning som jag ser fram emot. Nu ska jag skriva lite fakturor, kollar över lite mail och göra framtidsplaner, nån nytta ska man ju göra! För övrigt har portfolion fått sig en retusch-flik, tänkte att det nog ändå kan vara ganska bra! Klicka här för portfolio.
 
 
 

RSS 2.0