Royal

I söndags plåtade jag lite bilder på vackra Josefine F från Elite med smink av Lisa Fredriksson!
 
 

Spring memories

Lördagen den 20e april (jag är snabb jag vet) var det födelsedags i Vårberg för allas vår Tina Wineslut. Här följer en drös bilder på fylla och skoj, mest för Tinas skull:
 
Sara och jag hade slagit in fina katt-paket med tidningspapper som fick äroplatsen mellan högtalarna.
The Shining-tvillingarna
Sara med osynliga kompisen!
Hamnade på Debaser Slussens uteservering, köpte dyr dricka och försvann sedan hemåt.
 

Because I'm doing this for the thrill of it, killing it

Never not chasing the million things I want
 
September har snart nått sitt slut och dagar med shorts och t-shirt byttes tills dagar med kängor och höstjacka inom loppet av bara någon vecka. Jag jobbar och jag jobbar inte. Fyller lediga dagar med egna projekt och romantiserade drömmar om framtidens ljus. Allting är bra, förutom just idag. En lång (om ändå slapp) jobbdag, kontot gapar tomt, affären jag skulle till hade stängt och ännu ett par byxor lyckades gå sönder. Tillråga på det så marcherar jag i mina jeans med provisorisk säkerthetsnåls-lagad gylf ner till tvättstugan och inser att jag missat min tid med en hel dag.
 
En såndär mysig dag när jag pekar finger åt livet, lägger mig i badet och drömmer mig bort för en liten stund. Sen inser jag allt det där bra jag har ändå! Tar mig samman lite och städar för ikväll kommer Adam på övernattning hos oss! Take the good with the bad, and take it like a man!

Gardenland

 
På långholmen finns det en liten söt tant som idéelt sköter en liten rosträdgård. Gick förbi i förra veckan och slogs av hur magisk den kändes så i förrgår plåtade jag och Emily en liten editorial där som fick gå under namnet Gardenland.

Thorns and Petals

För några veckor sen plåtade jag lite bilder på Celine. Hon ville ha lite underklädesbilder att skicka till sin pojkvän när han fyllde år och jag såg ett utmärkt tillfälle att göra en enkel liten bildserie.
 
 

Fashion Week Stockholm

I förra veckan var det Mercedes-Benz Fashion Week här i Stockholm. Jag smygstartade redan lördagen innan genom att agera digi-ass åt Frida Marklund när hon plåtade lookbook för Alice Fine SS14.
 
 
På måndagen mötte jag upp Jonas, Romana och Anna (en tjej från Tjeckien och en tjej från Italien vi mötte på en krog nån helg innan) för lite fördrickande hos Jonas innan vi tog oss till Nosh and Chow för Erïk Bjerkesjö x Peroni After Show med öl och mingel. Drog oss sedan vidare till Taverna Brillo efter någon gratisöl för mycket där Jimmy mutade mig till dans med mera öl. På tisdagen mötte jag upp Sara, Jimmy, Jonas m f. för att gå på Cheap Mondays After Show fest i deras pop-up store.
 
 
På onsdagen smet jag ifrån jobbet på lunchen, mötte upp Agnes och tog oss till Bukowskis för att kolla på Alice Fines visning och lite annat.
 
 
Mer modeveckan än så blev det inte. Får försöka hamna nånstans på mode-kartan innan nästa gång så man kan gå på lite fler visningar!

Orchidaceae

Nu när lägenheten börjar komma iordning har vi fått hem lite gröna växter från Joacims föräldrar. Bland annat en del fina orkidéer, så idag när jag var ledig tog jag några självporträtt med dom som en remake på några gamla beauty-bilder jag tagit på Philippa från Scandinavian Models. Vem behöver studio när man har bra fönster hemma!
 
 

Hello September

Så kom september och dagarna blandas i sensommarvärme och höstkyla. Jag har inte kännt mig klar med sommaren alls även om jag nog inners inne längtar lite efter hösten. Några varma dagar till skulle jag inte tacka nej till. Ett sista dopp i vattnet, en sista fylla i någon skogsdunge och en sista svettig dag i någon park. Kanske är det inte för sent än, hoppet är ju det sista som överger människan sägs det väl. Så jag hoppas på! Om inte annat får jag kavla ner jeansen jag över sommaren vikt upp till shorts och se tillbaka på de fina sommarminnen som ändå finns. Sitta i soffan med en kopp té och lyssna på musik medans höstvindarna blåser löven ur träden utanför fönstret. Det låter kanske inte så dumt ändå. Har iallafall för stunden 3 favoritskivor som jag välkomnar september med nu när jag myser under filten framför datorn.
 
 
            1. Kite - "V"                       2. Washed Out - "Paracosm"                  3. Bastille - "Bad Blood"

RSS 2.0