Because I wanted to hold you,

I learnt how to walk closer.
Because I sometimes get lonely,
I learnt how to breathe with you.


Tänkte fortsätta på förra inlägget litegranna nu när jag har tid!
Fredagen den 17e när jag kom hem på lov var det som sagt lite party hos Jennie och Rasmus på kvällen med Isabell, Minna, Jennie, Rasmus, Petter, Marie, Christian och Mårten.lördagen bjöds det på fest hemma hos Lotta och sen till Palladium efter det.
Dagarna fram till Julafton flöt på med spelkväll hos Mårten, julstyr, julklappsjakt med Trelin, julmiddag hos Jennie och Rasmus och så en plåtning på Club 9 med Kickin' LacesJulafton spenderades hemma med mamma och pappa i lugn och ro, väldigt skönt och trevligt!
På juldagen vankades det fest hos Marie och Mickan. Vi fördrack lite hos Jennie och Rasmus innan det och stack sedan bort dit. Drog ner till Club 9 runt 10 (eller något, vem har koll) för att komma in i tid till spelningen som började sen. Full var man iaf. på juldagen, det är ett som är säkert!
Dagen efter låg jag hemma i fosterställning hela dagen och fick hit Petter för lite sympatipoäng men han var mer jävlig än hjälpsam tror jag, haha.

måndagen åkte vi på mellandags rea i Norrköping, jag, NormalElin, Petter, Jennie och Rasmus. På kvällen drogs det en spontankväll med Marie och Christian som slutade halv 6 på morgonen då jag kom innanför dörren lagom som mamma och pappa skulle gå till jobbet.
Idag är det då nyårsafton, det är ca. 9 timmar kvar av 2010 och jag kan vän ändå se tillbaka på ett rätt fint år tycker jag!

Ikväll bär det av till Elin för att fira, får väl se vilka fler som dyker upp.
Verkar som om alla kommer delas upp som vanligt, det är det som brukar göra att nyår suger. Att folk inte vill vara tillsammans på samma ställe.
Men men, får väl se hur kvällen blir.
Gott Nytt 2011 får jag lov att säga!

Who is the one feeding you this time?

Are these words ones you learned or just copied?


Oj oj oj, nu har Tony Ottosson, 20 år, wannabe-fotograf och hobbyalkis varit sådär duktig på uppdateringen igen!
Nej men det har varit ganska så full rulle här senaste tiden! Eftersom jag inte skrivit på typ två veckor så kommer ett 820 meter långt inlägg som ni får kämpa er igenom om ni orkar! haha

Helgen efter förra inlägget, 10-12 december, så tog vi det rätt lugnt till en början. Jag började med att ta en skogspromenad med Emily för att plåta till min "illustrera"-uppgift där vi skulle sätta bilder till en poetisk text.I brist på modeller så klippte jag ut pappersgubbar att plåta istället haha. I nöden får man äta flugor!
Väl på kvällen så höll vi på att bli galna och behövde lite action! Så efter att vi tittat på Love Actually och Inception samt käkat pizza så körde vi på ett klassiskt snöbad på baksidan av skogsbrynet 2.Väldigt uppfriskande och Elin såg mäkta förvånad ut när jag tassade förbi henne på övervåningen i bara mässingen, dränkt i snö påväg till närmsta dusch haha.
Veckan efter flöt på med städning, sista redovisingen, julbord, foto och lite restgrejer. Jag passade på att printa lite bilder och fixa iordning Elins julklapp till sin pojkvän när jag nu hade lite tid över.

Linda hjälpte mej även att ta ett självporträtt att ge mina föräldrar i julklapp. Eftersom vi inte längre får några porträtt från skolan tänkte jag att dom kunde ha något som var lite mer uppdaterat iaf:På onsdagkvällen hade vi lite minifest hos Fredrik med dricka och prat och spel vilket var väldigt roligt!
Dagen efter skulle vi städa men hela Viebäck fick ett flera timmar långt strömavbrott så vi fick göra det bästa av situationen och packa och spela Galen-panna istället!

På fredagen hämtade pappa mej efter julavslutningen och jag drog hem till Västervik för jullov. På kvällen mötte jag Petter, fick min jättefina födelsedagspresent och vi gick på premiären av Tron :) efteråt bar det av hem till Jennie och Rasmus för lite barty!

Tror jag bryter där för den ikväll för jag ska snart iväg och kolla på film hos J&R!
Har bilder från festen och lite annat så fyller väl ett inlägg till imorron om resten haha ^^

Ha en trevlig tisdagkväll och God Jul såhär i efterskott! ;D

Don't get me started on what it means to be alive

Friday, slow friday!
Här sitter man, nu 20 år och räknar ner dagarna till jullovet som börjar om exakt en vecka.
Ska bli skönt att vara hemma lite längre, man hinner knappt innanför dörren innan man ska åka igen när man är hemma annars.

Förra fredagen åkte jag hem, plåtade med Ema, smådrack lite med Amanda, Fabbe, Petter och Kasper hemma hos Jennie och Rasmus innan vi drog ner på Kickin Laces spelning på Club9. Tog en snabbis förbi Johans spelkväll innan jag drog mej hemåt.

På lördagen blev det full rulle, skolarbete, första systemet-köpet, släktbesök och middag innan jag drog till Jennie och Rasmus. Amanda fixade mitt hår innan vi började på drickat.
Och lite väääl på drickat var man väl, när folket kom efter 7 var man ju redan rätt go kan jag lova!
Befann mej väl på diverse ställen under kvällens gång men hade hursom riktigt roligt.
På söndagen mådde jag inget vidare och ville helst spendera kvällen hemma så bestämde mej för att åka tillbaka till Viebäck först på måndag morgon. Kollade på film och tv med Petter och bakisdegade på kvällen istället.

Tog bussen hem till Vbäck på måndagen och möttes av gratulationer, ballong och fika av världens bästa klass (och fru, Olivia).
I övrigt har det varit 180km/h hela veckan känns det som. Bott i datasalen och studion ungefär. Hade redovisning av vinterbilderna jag plåtade med Elin Thilly i helgen samt textredovisning av yrkesreportaget. Plåtat konstfoto, retusherat massor och legat i allt som ska göras innan jullovet. Har fått dagens fixa idé att om det här med foto skiter sej så vill jag bli vargskötare haha. Helgen blir hursom lugn och får bestå av skolarbete, film och städning.

Konstbilden på Emily och Olivia. I call it "lesbians in space"!
Lite löst inspirerat av t.A.T.u's "Cosmos" kanske, eller något, haha.

En av bilderna på Elin från helgen.

Allt går så sjukt fort just nu, fast av någon anledning känns allt ändå så vardagligt. Jag behöver lite action i mitt liv känner jag. Saknar praktiken något enormt, det kändes mycket bättre att vara ute i verkliga livet! Men livet leker ändå, allt känns bra! Allt känns levande!
Nu ska jag hem, fortsätta städa och slå in julklappar innan idolfinalen ikväll!
Bjuder på en bild på Emily som jag tog igår som avslut:

Trevlig Fredagkväll!

I have seen what goes on in a thousand of heads

and for several weeks slept in a dozen different beds

Hemma från Borås och Stockholm nu!
Finns väl en hel del att uppdatera om men kör det nästa vecka!
Om en timme tar jag bussen till Västervik för att spendera min sista dag som tonåring där innan jag blir gammal imorgon!

Slänger upp mitt bildspel från praktiken sålänge ifall någon skulle vilja se:

(Klicka på bilden för att komma till klippet!)

Buh bye! ^^

RSS 2.0