Doesn't it feel much better

when you've had a better day than yesterday?

Jag vill bara skrika av lycka ungefär! Jag är så himla livsglad och lycklig så det är inte sant! :D
Det där med att hålla fast kontrollen i mitt liv funkar ju riktigt bra (har ju bara gått en dag men ändå).

Inatt somnade jag lite efter 4 och gick sedan upp vid halv 6 för att bila mina 15 mil till skolan. Jag lyckades med att inte krasha i diket och höll mej pigg och glad med bra musik på hög volym trots mina ringa 1,5 timmar sömn! I skolan hade vi idag portfolioredovisning från halv 9 till 3 och hann väl beta av runt halv klassen. Jag fick sån himla bra respons på min portfolio att jag blev helt mållös. Det kändes så obeskrivligt skönt att veta att jag faktiskt gjorde någonting rätt och bra och att allt slit faktiskt lönar sej!


En bild av Emily som jag plåtade för några veckor sen till portfolion.

Tack vare min lärares kommentar om att jag var redo att söka jobb med min portfolio och lite på grund av att Helena fått jobb på Festivalphoto (Grattis!) så drog jag en chans och sökte ett fotojobb för ett företag. Får väl se om dom är intresserade eller inte :)

Efter redovisningen snackade jag lite med Pauline över facebook inför London. Linda påminde mej att kolla upp den engelska klubben "the egg" som tydligen ska vara nice. Kikade in på deras hemsida och såg att Pendulum spelar en fredag när vi är där :D Hoppas verkligen det blir av det vore så sjukt kul!

Nu sitter jag hemma och har precis beställt Uppconbiljetten och hotellrummet tillsammans med Johan och Petter. Känns skönt att ha det gjort och nu har jag ännu mer att peppa!
Tänkte avsluta med två bilder jag plåtade med Jennie förra veckan. En re-make på vår gamla sopsäcks-klänning och även en remake på Post-it klänningen som jag plåtade Julia i en gång :)Trash Princess from Tony Ottosson on Vimeo.
Först en video när vi bygger klänningen med sjukt awsome bakgrundsmusik av grymma Bazze!Och sådär blev bilderna som sitter i portfolion!
Nu måste jag sova, jag har så mycket bra saker i huvudet att det bara går runt och runt, haha!

Until next time!


Push me and I'll push back

I'm done asking, I demand


Jag ler, jag skrattar och jag drar djupa, underbara andetag. Plötsligt känns allt levande, jag har kontrollen!
I fredags hade vi föreläsning med Hasse Bengtsson, tyvärr inte jättemycket att hurra över och det hade varit roligt om han visat några mer av sina egna bilder tycker jag.
Efter en tripp till Nässjö för att handla, lite retush och print så förfestades det lite i grannhuset innan jag och Olivia blev inskjutsade till Emmie och David. Blev en rolig runda på Hotell Högland och kvällen avrundades på Elsas rum med pizza och en filmrepris av Jonas klätterbravader på Hotellets balkong, haha.

På lördagen tackade jag gud att jag knappt var något bakfull alls. Printade dom sista portfoliobilderna i skolan och fick hjälp av Rowan och Emma (som var på besök från Gamleby fotoskola) att välja ut lite ansökningsbilder som ska printas och skickas nästa vecka.
Hoppade i bilen lite väl sent och gasade hem till Västervik för att överraska lite folk på Maries fest. Alltid roligare att göra så, minerna på folk är obetalbara på alla sätt! Väldigt rolig kväll i vilket fall och det var fullt ös på Palladium.
Idag har jag degat hemma med Petter. Pizza och film är det bästa såhär dagen efter!


Bild på Astrid och Karin från några veckor sen när jag plåtade dom i Malmbäcks ödehus, modellande klänningar från Nelly.com

Imorgonbitti åker jag tillbaka till skogs igen för att ha portfolioredovisning. Pirrigt, pirrigt men väldigt roligt också!
Den här veckan blir en riktig "ta-tag-i-saker-vecka". Jag ska planera upp det sista inför Londonresan om en vecka nu. Ska även skicka in lite papper och ansökningen till Gamleby samt fixa med lite annat med företagandet. Nu när jag känner att jag har kontroll på livet ska jag klamra mej fast vid det!

Wish me luck!

I wish that your body would burn against mine

Please tell me "it's fine"

Torsdag den 24e april och tillbaka i Sherwood skogen efter 3 riktigt härliga veckor hemma i Västervik. Var dock väldigt glad över att få träffa klassen idag (vissa har man inte träffat på ruskigt länge) och även att få komma hem till min lilla etta!

Har hunnit med en hel del medan jag varit i viken, har varit som en semester ungefär och jag känner mej utvilad och glad för stunden.
Varnar redan nu för bildbomb för jag tänkte summera mina veckor litegran. Ska försöka uppdatera oftare istället så slipper inläggen bli 820tusen meter långa, haha!Första veckan plåtades det med Ema och jag fjantade runt i hennes björnfitta medans hon fixade sej, haha. Vi skulle ta lugna morgonbilder, men eftersom allt jag rör vid blir till mjukporr så blev det kåtbilder i slutändan ändå!
På helgen festades det i One Penny Black's replokal så slänger upp en bild därifrån med iPhånen och även en snyggve bild på mej från när jag och Jennie var ute och plåtade på Gränsö nu i tisdags.Andra vecka hemma var jag i Linköping och sedan med diverse folk. På helgen var det fest först hos Therése och sen hos Elin på lördagen. Lördagen slutade i storbråk men ödet la sej lika slugt som alltid i och jag är tacksam för det annars hade jag kanske inte haft kvar min bästa vän!
I veckan var det riktig vårvärme så jag, Jennie och Minna drog fram engångsgrillen och hade grillpremiär! Riktigt gott och trevligt och Minna var skitsnygg när hon härmade Gurkan från Big Brother, haha.

Idag brummade jag tillbaka till Viebäck för att plåta, tuscha, printa och dylikt inför våran portfolio-redovisning nästa vecka. Ska bli ruskigt kul att se vad alla har haft för sej!Avslutar med en närbild på Emilys läppar som jag kladdade ner och plåtade idag till portfolion! Uppdaterar nog snart igen med massa färdiga bilder på allt jag sysslat med under mars månad.

Until next time!

I think I need something new here, but I keep longing for what I had

No need for second opinions, I do the best I can to ruin what I have.

Jag lever! (och jag lever solskensliv kan jag tillägga)
Efter en ruskigt vild helg och annat så håller jag en väldigt stadig och glad livsnivå haha. I fredags festade vi i Jennies, Rasmus, Mattis, Kaspers och Björns replokal på järnet med lite folk. Bar av vidare mot Club 9 och slutligen hemåt i sällskap av en packad Fabjan.

Fick veta dagen efter att jag tydligen lämnat ett meddelande på Jennies mobil där jag vrålade och sedan fick panik för att jag inte kunde lägga på. Första fyllan med iphone... väldigt bra där! haha.
På lördagen åkte jag, Johan, Petter och Julia ut till Linh på Gränsö för tårta, firande av Linh och planering inför Uppcon. På kvällen drog jag till Therése på awsomeparty som slutade på Palladium :) minns inte hur eller när jag kom hem haha.

I måndags fick jag spring i benen, klarar inte av att sitta på samma ställe för länge, så jag hoppade på eftermiddagståget till Linköping för att hälsa på Anna lite spontant sådär.Första kvällen spenderades med Sushi, rödvin (verkligen inte min grej!) och massa skratt vid TVn.
Fick även träffa Paco, en väldigt trevlig italiensk utbytesstudent!

Vaknade på tisdag morgon av strålande vårsol som lyste in i kollektivet. Jag paparazziplåtade Anna när hon gjorde sej iordning och vi flamsade runt lite på golvet till Salem Al Fakirs "I'm so happy". Tog sedan en promenad till stationen där vi mötte upp Mimmi. Efter en lunch på stan och lite koll i affärer tog jag kvällståget hem till Västervik där Petter mötte upp mej på stationen och vi drog hem till mej och kollade film.

Idag, efter att ha färgat mitt hår sexigt gul-oranget, så väntade ett roligt kuvert i brevlådan när jag kom hem! Ett väldigt roligt brev från Amanda tillsammans med två ex av Nelly Magazine som hennes pappas företag, till min stora lycka, trycker. Det tackar vi åter för! ♥

Until next time!


All these fears and all this love

All you've given me is not enough

Jag tror det är något allvarlig fel på mej, mitt humör svackar som jag vet inte vad. Jag kan gå från lycklig, till ledsen, till lycklig, till ledsen ett antal gånger om dagarna nu känner jag.
Det mesta känns egentligen bra! Jag tar tag i mail som ska skickas, ansökningar, viktiga papper, jobbsök och allt sånt. Jag har plåtat 7 av mina 10 portfoliobilder på förra veckan och printat dom. Jag har fått mina bilder i Nellys magasin, vilket jag är jätteglad över.

Ändå är det saker som ligger och gnager. Hur kommer sommaren se ut? Vad kommer jag göra i höst? Jag vill så gärna studera men samtidigt är jag sugen på att flytta till Göteborg eller något och prova mina chanser istället. Jag är så velig av mej, och lätt uttråkad också. Jag är så trött på mej själv, vill tatuera mej, fixa mitt hår och bli smal som jag var 2008. Om bara håret ville växa snabbare och jag kunde sluta trycka i mej saker 24-7. Jag måste bli bättre på att ta hand om mej själv lika bra som mina "förpliktelser".

Det perfekta nu vore egentligen om jag på något sätt kunde blanda mitt nuvarande jag med mitt gamla jag. Jag saknar så mycket hur jag var förr men samtidigt är jag glad över hur jag vuxit som person senaste tiden. Jag börjar misstänka att samtidigt som jag själv växer som person så kanske jag trycker undan folk som jag tycker om. Jag är lite trött på att saker blir annorlunda, eller mer rädd tror jag. Jag gillar förvisso inte att stampa på samma ställe en längre tid, men vissa saker vill jag ha där, orört och lika underbart som det alltid varit. Varför ska det helt plötsligt kännas konstigt att lägga armarna runt dej när det alltid varit helt naturligt innan?

Nej nu ska jag lägga mej och tänka ut en bra plan för att få min kurviga uppföra till en rak, fin väg!
And how about some black pants to match that borderline persona?

Falling, Stalling, Warning, Crawling

Rejecting, Perfecting, Loving, Ending


Har plastikopererat bloggen lite nu efter tre veckors bloggtorka!
Dom två första veckorna har spenderats i Västervik på lov och egna projekt. Emily och jag tog bilen ner till viken på fredagen den 11 februari och hon fick träffa mina vänner och festa loss lite i min källare. Väldigt trevlig kväll måste jag säga!
Resten av dom två veckorna träffade jag folk, festade och försöka plåta. Vädret och sjukdomar gjorde do ck så att det bara blev av två fotograferingar på hela tiden. Den ena innefattade Jennie iklädd en klänning av sop-påsar och ungefär såhär exalterad var hon över det haha:


Annat, kanske egentligen ganska ointressanta, saker som gjordes var firande av Elin vilket innefattade att jag överraskade henne med skumpa och chokladtårta i hennes lägenhet mitt på blanka dagen! Möms!
Jag och Petter påbörjade ett Star Wars maraton eftersom att jag (ja jag skäms) inte har sett alla filmer och inte minns allt från dom jag har sett. Förra helgen åkte jag och Jennie även upp till Norrköping för att fira Minna som fyllt år. Vi bodde hos Isabell och Amanda kom ner från Norrköping också.

Fredagen började med stan, inköp av iPhone (eftersom min mobil buggat loss) och fest hos Issa med trevlig folk och slutade med att jag blev utelåst i 1,5 timme och somnade fly förbannad på köksgolvet som någon form av strejk haha. På lördagen tog vi oss ut till Ingelstad för att handla mer dricka och käka på Max! Jennie, jag och Amanda korkade upp nån gång på eftermiddagen och vi festade på. Strax innan krogen kom Alle förbi och vi mötte Victor på Svea sen. Rundade väl av kvällen vid halv 5 efter ett besök på McDonalds där Minna hade sinnesjuka ryck och en promenad fylld citat ur Ace Ventura påväg tillbaka till Isabell! haha

Nu i veckan har Lotta varit på besök här och vi har plåtat lite skojbilder och litegranna till min portfolio. Som vanligt bjöd hon på det bästa ut sin repetoar av snygga miner:Resten av veckan har bestått av retushande, printande och ifyllande av en stor mängd papper. Har fyllt i mina F-skatt papper och ska skicka iväg dom nästa vecka så att jag är registrerad som egen företagare.
Jag tar nog även och strejkar helg för att jobba järnet här i skolan istället. Ska hinna med en mängd plåtningar, samt retush och print innan jag förmodligen drar mej till Västervik på måndag eftermiddag.

Until next time!

RSS 2.0