I set fire to the rain

and I threw us into the flames

It's Rebecca Black day, som Nikolina skulle uttryckt det! Sitter i Västervik och ska träffa lite folk. Dunkar en Skrillex/Adele mashup som jag hittade på youtube, fett bra! Lyssna! Kommer en rejäl bildbomb på vad som gjorts den senaste tiden, har inte den tid eller ork som jag egentligen skulle vilja ha att uppdatera här.
Redovisade del 2 av Sell Out uppgiften för ett tag sen. Tanken var att försöka visa pinsamt fylle-betéende för att reklamera Bakis-brustabletter. Tror redovisningen gick rätt bra, mådde piss så kommer inte ihåg så mycket. Hade legat vaken hela natten och spytt i toaletten pga. att jag detoxade. Dum idé att bara dricka vatten och äta färsk frukt och grönsaker direkt efter en partyhelg med skräpmat!
Barbara var ute på äventyr till Josefins Sell Out-uppgift. Jag och Anna tog en lunch-picknick i solen en dag när vädret var på våran sida. Christoffer lekte Batman i Jennifers kappa när Jimmy skulle plåta Maria. Ema var på besök för en modeplåtning. Brorsan kom förbi och jag bjöd på käk så han fick diska. Jimmy pimpade mitt hår och gjorde mej street! T-licious om jag får be! Vi har även haft en uppgift med den sköna GF-läraren Helena som gick ut på att gestalta paradiset, blev inte nöjd med mina bilder så tänker inte slänga upp dom här! x)
Sådär blev bilderna från plåtningen med Ema. Lånade lilla Astrid som med-modell också, haha.
Det pågår konstanta lan i allrummet. En kväll satt jag, Linda och Adam och letade kläder tillsammans på varsin dator haha. Astrid chillar gärna brevid i soffan, trivs så bra med alla människor :)
Vi hade Emilia Bergmark-Jiménez som gästlärare i veckan och fick en 24h uppgift att plåta tre olika porträtt. Efter en stressig dag/natt för att få ihop allt och en heldag av bildkritik och redovisning tyckte jag att vi förtjänade lite tårta så jag gjorde en med hallon och chokladsmak! Igår (torsdag) så hade vi en liten genomgång av Hasselbladarna också.
A Personality, A Lifestory and A Reflection of Myself.

Sådär blev mina porträtt till uppgiften. Redovisningen gick bra tyckte jag. Hon var väldigt rak och ärlig med vad hon tyckte och gav kritik!
Nu ska jag käka och göra mej iordning för lite utgång och imorgon peppar jag på att det är maskerad i byn! :D
Until next time!

From yesterday

I torsdags när vi var inne i Västervik köpte Jossan sej en Barbara som hon skulle använda till del 2 av våran skoluppgift. Jävliga planer smeds direkt och vi bestämde att Adam säkert skulle tycka om att hitta en plastbrud i sin säng, haha. Sagt och gjort så låg hon där under täcket när han gick in till sitt rum!Den där dockan (Barbro som den döpts till) har bidragit till mycket skratt dom närmaste dagarna! I fredags tog jag, Jocke och Christoffer en liten biltur och undersökte det gamla båtvarvet på andra sidan viken för att se om det fanns några snygga locations.
I veckan har vi även fått världens gulligaste inneboende på internatet! Josefin har tagit hit sin lilla hund Astrid på tillfälligt boende. Vi hoppas att det fungerar med allergikerna så att hon kan få bo kvar :)Bye!

You are a sell out

but you couldn't even do that right

Idag är det fredag och snart har tre veckor i byn flutit förbi. Vart tar tiden vägen? Tiden går verkligen fort när man trivs måste jag säga!
Den här veckan har mest bestått av att försöka komma på en idé som var genomförbar på deadlinen vi hade till vår första uppgift. Nånstans i en överdos av energidryck, dextroenergi och nässpray övergick min stress i rena hysteriska skrattanfall som skolans bibliotek aldrig skådat. Lyckades iallafall få ihop fem bilder som redovisades igår. Var riktigt kul att se allas uppgifter, älskar att gå med så kreativa människor!
Jag valde att göra reklambilder á la stilleben för rostbröd. "Fungerar i alla lägen" - även om du typ försovit dej, är romantiker, fyllehungrig etc. Vet att det skulle kunna genomföras mycket bättre men det skulle bara vara skissbilder ändå så det fick duga till första redovisningen.
Olivia och Fabbe var här och störde mej lite när jag satt och retushade i veckan.
Jimmy kom in och lånade ut sin tänkarmössa nån gång efter/före mitt hysteriska sammanbrott vid datorn haha.
Och sådär såg det ut för några minuter sen när Josefin och jag kom hit till skolan. En helt vanlig syn på Fotoskolan Gamleby haha. Idag ska det plåtas massa till del 2 av uppgiften är det tänkt. Ska plåta motbilder på aggressiva människor tänkte jag!
Until next time! ♥

18:25

Sitter i skolan och slötittar på när Linda retushar. Igår fick vi vår första individuella uppgift "Sell outs" som ska vara klar och redovisas på torsdag. PANIK! Är so not in tune with my creative process!
Alla andra plåtar, tuschar, riggar ambitiösa grejer i studion medans jag latjar omkring på min nya Macbook och får ångest över att jag inte kan komma igång. Ska ta en uppesittarkväll och retusha lite bilder från en plåtning jag hade förra veckan istället och köra hårt som fan imorgon!
Webcam bild i Jimmys bil från i förmiddags när vi var inne i viken och handlade rekvisita. Imorgon måste jag köra järnet, måste ju visa min ambitiösa sida också!

When home is no longer a place

but a state of the heart!

Fredag och andra veckan i Gamleby är snart slut. Åh vad jag älskar det här, jag känner mej så hög på livet att jag knappt kan sova på nätterna längre! Förra veckan fick vi våran första uppgift "I had a bad hairday" tillsammans med GF (gestaltande foto) och min grupp bestämde att vi skulle göra en årsbok med lite olika misslyckade frisyrer. Lite såhär såg det ut när vi plåtade det i studion.

Jag gav Andrea en sån ruskigt snygg fjortis-makeover så det finns inte! Efter att jag fixat layouten och vi sammanfogat allt så redovisade vi i onsdags. Kändes bra och alla grupper hade gjort riktigt bra grejer tycker jag. Såhär såg några av bilderna ut till slut.I söndags plåtade jag dessutom min klasskompis Jennifer i studion. Första gången jag stod i studion sen i maj så lite ringrostig kände jag med. Men som tur var så hade jag Jimmy och Linda som världens bästa assistenter! :D

Och sådär blev det till slut. Jag har dille på vindmaskinen nu i början tror jag ;) haha. Nu ska jag käka frukost med Adam och Tina och sen bege mej in till viken för att träffa Kägo, träffa flickan och fira brorsan ikväll!

Trevlig helg!

My head is a prison

and no one visits

I fredags efter att vi plåtat till uppgiften i studion åkte jag och några klasskompisar in till Västervik för att kolla stan och införskaffa lite behövliga saker på Rusta och ÖB. Budgetshopping på hög nivå! På kvällen var det lite mer party på internatet innan vi åkte in ett gäng till Simsons i viken för att gå på bartömning. Fick bli taxi tillbaka till skolan eftersom att jag missade helt att KLTs nattbuss bara går lördagar och inte hela helgen. Sjukt rolig kväll iallafall :D
Anna och Linda, fika/lunchpaus i hamnen i Västervik.
Jag, Jimmy och Jennifer strikes a pose innan partyt fortsatte till Simsons.
På lördagen blev det slöhäng i allrummet innan jag åkte in till stan och festade hos Marie och Mickan. Härjade runt på Simsons igen och tog slutligen natt-tåget tillbaka till byn med Issa :)
Until next time!

If it means a lot to you

Imorse var det hårt att kliva ur sängen. Vi var lediga idag egentligen, eftersom vi blev klara med ID-fotograferingen som vi började med igår. Dock skulle vår grupp plåta i studion på morgonen till första uppgiften vi har som heter "I had a bad hairday" tillsammans med Gestaltande Foto.

Igår passade vi på att ha fotofest på internatet eftersom att vi fick ledigt. Det var väldigt roligt! Spelade spel, drack, umgicks och åt av Jimmys jättegoda sushi som han hade gjort :D
Min klass är så bra, känns verkligen som jag hamnat med så sjukt bra människor, verkligen!Snart kommer bror min hit och ska dricka på internatet. Får väl se vart kvällen slutar. Har köpt mycket god dricka och Simsons har bartömning. Känner jag mej och Fabian rätt kommer han dra med mej in dit!

Until next time!

RSS 2.0