Fall back down to where you are from

Den här veckan påbörjade jag min praktik på reklambyrån LindströmRömbo här i Västervik. Trivs väldigt bra måste jag säga och alla är så trevliga och roliga. De senaste dagarna har jag mest fått ställa bilder, plåtat porträtt och plåtat+tuschat x antal bilder på hårborstar för Eleven.
 
 
Mitt egna lilla schema för veckan och några av alla borstar jag sitter med just nu. Ska försöka få klart dom sista innan jag ska iväg och plåta Dogge på lunchen, glammigt liv, I know!

You like your boys insane


 
Because I'm crazy, baby
I need you to come here and save me
 
I'm your little harlot, starlet, singing in the garden,
Kiss me on my open mouth

Midsummer

I torsdags flyttade jag hem till mamma och pappa i Västervik. I fredags var det midsommar. Jag ville komma i någon form av midsommarstämning trots att ursprungsplanen var att bojkotta det för att packa upp mina flyttkartonger. Tvingade iallafall med Petter ut för att plocka blommor, här skulle jag minsann pilla ihop någon form av krans! haha
 
 
Jag gjorde krans, Petter taggade stenar och jag passade på att felfokusera lite!
 
 
Snygga killar i midsommarkransar! Sen var Tony nöjd och vi kunde åka hem igen. På kvällen hade vi fest hos Fabbe och sedan ner på Briggen, Harrys och slutligen efterfest innan jag kom hem halv 9 på morgonen. Dumma jag glömde kameran hemma innan festen dock, men roligt var det! 

When you lose something you cannot replace

Igår var sista skoldagen i Gamleby. Mestadelen av dagen spenderades i skolan, att städa ut internatet eller förtränga flytten med öl på balkongen. Jag, Jennifer och Maria hade lite rit-terapi och smyckade marken utanför internatet.






Linda planterade ut sina växter i rabatten utanför internatet. På kvällen drog vi ut två bord framför internatet och hade avskedsfest med mat, glass och massa dricka!






Till och med Pitten som inte synts till på ett tag kom för att ta farväl av oss!






Festen fortsatte in på mitt rum och på Klubb Golvet. Markus visade sina moves i Carros klackskor och Christoffer blev bebis för en stund. Framåt 2 bar det av för nakenbad vid vattnet. Detta resulterade i kraftigt nerkylda lungor för mej vilket gav mej hemska andningsbesvär. På det en underbar panikångestattack också så var kvällen gjord. Tur att jag har så fina vänner omkring mej, jag fick finaste trösten i min stund av panik. Du är guld värd och det hoppas jag du vet!

Vaknade idag och ville nog egentligen aldrig kliva ur den där sängen. Ville inte släppa taget. Ville inte gå på avslutningsfika och ville verkligen inte säga hej då till alla underbara människor som jag varit runt konstant i snart ett år. Det känns jättehemskt och tomt nu och då går vi bara på praktik, vågar inte ens tänka hur det kommer vara när vi slutar helt. Tanken av att spendera sommaren i Västervik får mej vilja spy just nu, jag vill inte. Jag vill vara kvar här med min nya familj, bara för en liten stund till, snälla?!




Anna och jag tog iallafall ett glas vin och varsin cigarr på taket när dom flesta åkt iväg. Nu sitter jag i skolan med några kvarblivna och försöker se det positiva i allt det här. Det känns svårt nu dock, jävligt svårt. Imorgon lämnar även jag byn, kanske känns det lite lättare då...

Memorias

Filmade ju i förra veckan till våran videouppgift. Tog en låt som Bazze gjort och klippte ihop en liten modefilm. Såhär blev resultatet:

Memorias from Tony Ottosson on Vimeo.


Let's have a toast for Sara!

Lördagen den 19e maj hade vi födelsedagsfest på internatet för Sara som fyllde år! Hon fick ett fint födelsedagsljus av Tina.


Tina fick en försenad födelsedagspresent och hennes min säger nog allt! Hahaha


Upp på internatets tak för att fira med skumpa och skålar!


In igen för mer alkohol-spel och lekar i allrummet. Mathilda demonstrerar sina skills i att suga papper!


Linda fick födelsedagspresent (ugglestyle) av Mathilda och Amanda and the chinese gillar inte den skumma blandningen han fick som straff att dricka när vi körde ölspelet!

Mycket rolig kväll, grattis igen Sara! :)

The world has this ability, to make a life of sin look sweet

För några veckor sedan så hade jag, Jennifer och Jossan en modell här vid namn Mandy som vi skulle plåta med hela dagen. Jag valde att plåta lite bikinibilder uppe på skolans tag i den starka vinden.


Sådär blev det av det hela! Nu ska här slutprintas lite till portfolion etc. sen flyttstäda och fixa en massa för nu har vi bara runt 3 dagar kvar här på skolan innan vi går på praktik.

But inside my head, so loud and clear

Gick upp 6.20 imorse eftersom att Elin sov här och skulle upp till jobbet då. Styrde upp en stadig nudelfrukost med kyckling som Jocke bjussade på. Packade och fixade innan jag och Maria åkte och plockade upp Malin. Det var av mot Gränsö. På vägen, på Skanvik och ute på Sandviken filmade vi till min musikvideo vi har i uppgift till nästa vecka. Maria var supertålig modell och Malin var bästa assistenten!


5 timmars filmande senare var vi klara och drog tillbaka till byn. Skjutsade frugan, tog en dusch (vart genomsur efter att ha stått i vattnet och filmat) och drog sedan till skolan. Grund-klippte filmen, tuschade Editorialuppgiften vi ska redovisa imorgon och drog sedan hem. Nu har jag lite energi till övers så jag ska tokstäda lite på rummet. Natt-tvätta hade jag också tänkt göra tills jag upptäckte att någon snott mitt mjukmedel. Cranky_boy_90.

Bye bye YH1

Onsdag den 9e maj (för över en månad sen alltså, jag är duktig och har låtit kameran legat död i veckor) så kom jag hem från Stockholm efter att ha prov-assat inför praktiken. På internatet var det avskedsfest eftersom att YH1 skulle examineras och flytta härifrån de följande dagarna.


Det spelades Twister och ölspel!


Haha Bea smyger sej in i bild via fönstret bakom oss!


Och den här var ju för snygg för att inte läggas upp känner jag! Sara och jag bjuder, enjoy!


Jonas kan konster om han vill! Sen släpptes det iväg asiatiska, flygande lyktor, festen fortsatte och folk blev sentimentala. Några dagar senare var Gamleby tomt på YH1:or och kvar återstod bara vi och GF.

And the crashes are heaven for a sinner like me

Började fredagen med en liten portion panik till frukost. Som tur var ställde min fru upp som stand-in modell och vi körde gärnet i studion och tog oss sedan välförtjänt pizza. Sen var det avskedsfest för GF del 2 som slutade i nakenbad klockan 4 på natten och kom i säng runt halv 6.

På lördagen åkte jag, Jossan och Adam på loppis vilket bestod av tre tanter framför två bord med krimskrams framför byns lilla gym. Åkte in till viken på kvällen, firade av Kägo innan han flyttar till England om några timmar nu. Lyckades riva en stol och gå kaos på hela köket på festen. Mina ögon var som öppna kranar när jag tog farväl och sen gick jag hem från krogen som en snyftandes liten flicka. Idag har jag lidit bakisdöden och sedan kollat på Prometheus i 3D med Petter på biografen. Skitbra, galen och emotionell helg!


RSS 2.0