Hey mama, I've found someone that I really like


And so lying underneath those stormy skies

She'd say, "oh, ohohohoh I know the sun must set to rise"
 
Jag ser hur träden brinner i guld genom bilrutan när vi åker genom Stockholm påväg till en plåtning. Det är höst men istället skiner solen och våren inombords. Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, jag känner mig som om jag vore 15 år igen. Men till och från gör en tom säng mig påmind om den krypande kylan utanför. Jag är inne på vecka fyra i stora staden. I helgen blir jag ensam i lägenheten för Jocke har åkt till Ghana för ett jobb och Sara åker till Lund imorgon och kommer tillbaka på söndag kväll. Imorgon är det iallafall en rolig plåtning planerad och sen får vi väl se vad helgen bjuder på. Nästa helg åker jag hem till Västervik är tanken för att ta lite farväl av folk som beger sig ut på andra äventyr.
 
Här kommer några bilder jag hjälpt till att tuscha första veckan på praktiken iallafall, för att visa att jag faktiskt gör någonting här uppe i Stockholm. (Snodde dom lite skamlöst från Niclas blogg)
 
 
Model: Nathalie S / Nouveau models
Photo By: Niclas Brunzell / SöderbergAgentur
Retouch by: Tony Ottosson / Olivia Burducea
©2012 StudioNiclasBrunzellAB 

Been trying hard not to get into trouble, but I

I've got a war in my mind
 
Här om dagen funderade jag på hur jag skulle vara om min impulskontroll helt enkelt inte fanns. Ikväll sitter jag mest och tänker att jag nog redan har ganska taskig impulskontroll. Vad har jag nu gett mig in på.

We made it through the rain just to live another day

Dagen innan jag flyttade så var jag förbi en sväng och plåtade Beccis och hennes syster innan dom skulle på Tjustgalan. Fick lite tid för eget arbete idag så jobbade igenom bilderna som ska iväg sen. Tjusiga tjejer!
 
 
Inatt flydde Tina från Stockholm. Hon sov här inatt och jag vaknade av att hon rev halva hallen när hon kämpade ut sin enorma resväska. Nu sitter hon nog på planet till Los Angeles fortfarande. I Stockholm är det seg måndag och regnet öser ner utanför lägenheten. Pepp dag!

Now I'll be bold, as well as strong, and use my head alongside my heart

So tame my flesh, and fix my eyes, I tethered mind freed from the lies
 
En dryg vecka har jag nu spenderat i storstaden. Vanan börjar lägga sig och jag kommer på mig själv med att ha blivit en såndär som springer i rulltrapporna och svär när jag missar tunnelbanan och måste vänta 3 minuter på nästa. Har hunnit catcha upp med folk, få iordning i lägenheten, haft after work med praktiken, ha första förfesten hemma och sprungit runt på stan och Ikea med frugan. Bra första vecka, helt klart!
 

I don't ever want to leave this town

cause after all, this city never sleeps at night
 
Jag har flyttat till Stockholm. Hittills har det resulterat i blåsor på fötterna, att jag bränt handen mot varmvatten-röret i duschen, att jag skärt upp knogen på en konservburk och ett ryggskott eller liknande då jag nu lunkar fram som en 90-årig man.
 
Sen har det ju hänt bra och roliga saker också. Men det orkar jag inte gå in på nu. Ska inviga min nya säng snart, är obeskrivligt lycklig över att få komma ifrån att sova på den hårda skinsoffan som de senaste fyra nätterna. Hoppas innerligt att ryggen är bra imorgon så jag kommer iväg till praktiken. Retuschen och after worken kallar!

RSS 2.0