There is a storm coming

 
Fotograf: Tony Ottosson    Modell: Philippa Nilsson - Scandinavian Models    Assistent: Elin Blomqvist

All it takes for your dreams to come true

Igår (lördag) så hade jag inte fotografering inplanerad tillsammans med Philippa från Scandinavian Models som jag fotograferat en gång innan på skolan. Plockade upp henne på stationen på morgonen och Elin fick agera assistent eftersom att min tilltänka assistent/MUA var sjuk.
 
 
Philippa in action och jag och den obligatoriska fotograf-stancen.
 
 
Sen tröttnade Elin och tog sånahär snygga bilder på sig själv istället. Duktig assistent!
Plåtningen gick iallafall grymt bra trots att det spöregnade. Ska sitta med bilderna i veckan såfort jag får lite tid över. Imorgon ska jag ner till biblioteket och hjälpa till med vår Push-utställning som ska va där ett tag och på tisdag blir det en heldag i Linköping med Elin!

Don't you know who I think I am?

Hade jag kunnat lägga den där stunden i en låda, back then, så skulle jag gjort det och plockat fram det just idag. Efter en hård kväll igår och dålig sömn inatt är jag i desperat behov av att gosa. Istället får jag nöja mig med att slökolla serier på datorn och hålla ett krampaktigt grepp om mitt täcke. Torsdags-baksmälla for the win!
 

In the morning light, let my roots take flight

 
Det här är allt som är just nu. Har avslutat min praktik i Västervik. Försöker mest ta det lugnt, se till att träffa alla människor innan jag gör mig redo att dra vidare. Är redo för nya äventyr känner jag, jag är klar i den här staden!
 
PS. så kan Imagine Dragons vara veckans drog. Underbar musik! DS.

Caught up riding the high of my good luck

Idag var en såndär effektiv dag. En sån dag som bara kommer någon enstaka gång varannan månad. Då man får massa gjort utan att ens behöva pusha sig själv att göra det. Allt går av bara farten. Har planerat inför kommande plåtning, bokat möten på praktiken, skaffat modell, plåtat olika uppgifter/jobb och tuschat massor bilder samtidigt som jag fått iväg viktiga mail och hunnit med att träffa folk också. Sen viktigast av allt, jag har fått praktik! Min fru räddade mig förut. Min grymma, saknade, roliga fru!
 
Idag har varit en såndär dag. En bra dag! FOO SHOO!

Forgotten frames

Håller på att tömma över alla bildmappar jag har på min macbook. Det är en ganska långdragen process eftersom att mina två externa hårddiskar är ställda för PC så jag måste föra över alla filer på usb, vidare till mammas och pappas laptop och sedan vidare till en extern hårddisk. När allt är gjort ska jag hursom se till att formatera om en av hårddiskarna för mac så jag har sen.
 
Det jag ville komma till var iallafall att när jag håller på att rensa och gå igenom alla bildmappar så snubblar jag över bilder jag helt hade glömt bort eller inte lagt upp någonstans. Här är två bilder jag tog på Elin i början av sommaren när jag flyttat till viken och inte hade plåtat något eget på ett bra tag.
 
 
Imorgon hoppas jag vara tillbaka på kontoret. Har varit sjuk i två dagar och tristessen tar död på mig. Plus att jag har en del jag vill ha gjort där. Skönt att man saknar sin praktik ändå!

You wouldn't believe the most amazing things

that can come from some terrible nights
 
Galen och rolig helg. Slog på stort jag som längtat efter helg hur länge som helst. Ny vecka nu, jag tänkte vara överdrivet produktiv idag men icke. Kom hem från praktiken och har ätit varma mackor och kollat på Jersey Shore istället, det kändes roligare än storstäda och annat tråk. Början rensa av min laptop har jag gjort iallafall, ska backupa min hårddisk i veckan också. Annars händer det inte så mycket just nu... vet inte ens varför jag gjorde ett inlägg. Måste fördriva tiden på något sätt tills jag är trött nog för kunna gå och lägga mig.
 
 
Nya profilbilden på fejan. Hade tråkigt på baksmällan i lördags så gjorde något kreativt av det. (Älskar mina nya gangnam brillor haha!)

Keep making me laugh, let's go get high

Sitter ihopkrupen i datastolen och sjunger bort ännu en baksmälla. Hjärndöd musik som inte hjärnan behöver speciellt mycket verksamhet för att kunna hänga med i. Vaknade till ett "Vafan hände igår?"-sms, som om jag skulle ha någon bättre koll. Jag förfestade, gick till krogen, träffade folk, drack öl, hade kul, gick hem. Allting där emellan är ju bara detaljer. Ikväll blir det förhoppningsvis en riktigt rolig fest, är taggad hursom!
 
Har en så skön känsla av välbehag nu för tiden. Det mesta känns liksom bra, även om inte allt har löst sig så tar jag det med ett leende och ett "det löser sig alltid!". Till och med Västervik känns bra, nästa annorlunda. Man kanske ser saker på ett lite annat sätt när man vet att man snart kommer lämna det. Just det, 1a september idag! Om exakt en månad sitter jag förmodligen i en lägenhet i Stockholm och skriver istället. Låt september gå fort, men inte för fort!

RSS 2.0