And you can blame it on my crazy heart

Det börjar komma ut lite saker i tryck som man varit med och gjort. Här är lite bilder på vackra Agnes som jag retuscherat till senaste numret av Kupé, finns nu på ett tåg nära dig!
 
 
Fotograf: Niclas Brunzell / SöderbergAgentur
Styling: Anna Sundelin

You're not the big fish in the pond no more

You are what they're feeding on
 
Lördags var en väldigt... surrealistisk dag! Jag skulle egentligen bara plåta det sista till examensarbetet men fick ett samtal från Jonas direkt efteråt om ett jobb att plåta mingel på östermalm. "Visst, why not?" tänkte jag. Vad jag inte räknat med var en 30-årsfest, i en takvåning på östermalm (som jag först misstog för en hyrlokal innan jag förstod att en människa faktiskt hade råd att bo där). Röd matta utanför, vakt i dörren och tre långbord med folk som satt och åt middag lagad av kockar från Master Chef. Detta var vad jag möttes av när jag stress-letat mig rätt efter att ha haft en timmes paus emellan min plåtning och jobbet. Där emellan skulle jag då få in något i matväg, dusch, tömma den helt fulla kameran och sedan lyckas ladda upp det döda batteriet också, Mission Impossible I tell you!
 
Plåtade iallafall så gott jag kunde under middagen. Lekte flygan på väggen eftersom jag inte ville trycka upp ett objektiv i ansiktet på någon som sitter och äter. När middagen var slut tillsammans med diverse flaskor skumpa och vin trillade det in sisådär ett hundratal människor till och jag fick försöka mingelfota i den mörka, rökfyllda lyxlägenheten. Mitt 3-timmars pass blev till 5 timmar och med två groggar i magen släpade jag mig därifrån strax efter 23. "Du vet att du är med några av Sveriges rikaste människor just nu va?" - den sms-varningen kunde kommit lite tidigare! Men det var en rolig och samtidigt ansträngande kväll. Så idag har jag suttit vid datorn och ställt 450 festbilder och sett dom susa förbi skärmen medans jag trycker frenetiskt på enter-knappen när mitt funktionsmakro i photoshop inte vill fungera fullt ut.
 
 
Nu är det iallafall påväg upp i Dropbox och boken till examensarbetet är beställd! Såg dock efteråt när jag fick bekräftelse-mailet att man ska ha 1 cm marginal med text då beskärningen kan variera. Det kan jag ju säga att jag inte har så vi får väl se, blir en överraskning när boken kommer sen! Nu ska jag springa hem till min älskling och fira det som är kvar av våran halvårs-dag, tiden går! 

The World Ends With You

Förra veckan när jag var i skolan så kom Elin förbi en stund. Vi hade pratat helgen innan om att plåta lite på skoj eftersom att det var så länge sen. Bokade dagsljusstudion eftersom att det var ett tag sen som jag plåtade befintligt i studio. Hävde upp tygfonden (som jag numera blivit så kär i) och lekte loss lite och detta är vad som blev av det:
 

Thursday


They say that the world was built for two

Only worth living if somebody is loving you
Baby now you do
 
Igår fyllde Joacim år så jag tvingade honom att ligga kvar i sängen medans jag försvann iväg och återvände med rosor och ingredienser för att göra en födelsedagstårta. På kvällen begav vi oss till Globen för att kolla på Lana Del Rey live på Annexet! Jag trodde vi var jättesena men vi hann ta det lugnt och dricka lite öl i dunklet vid baren medans vi kollade på förbandet Kassidy som var riktigt sköna! Fick lite Mumford and Sons vibbar direkt. Sen var det dags för Lana och jag som varit lite skeptisk till om hon verkligen kan sjunga live blev blown out of my mind. Så sjukt bra så det finns inte! Tror jag fick någon form av uppenbarelse när hon gjorde en cover på Nirvanas Heart Shaped Box, underbart!
 

Everything that kills med makes me feel alive

Klockan är snart halv 11, fredag morgon, om några minuter ska jag åka bort till stationen och ta bussen hem till Stockholm igen. Avslutade denna smålands-visit med ett 16-timmarspass i skolan igår och kom hem klockan 6 imorse. Ögonen kämpar fortfarande för att hålla sig vakna och jag hoppas lite försiktigt sådär att jag kan sova hela bussresan. Hade väldigt specifika examensarbetesplaner för i helgen men ingenting gick ihop. Istället ska jag spendera helgen med att göra trevliga saker och genomföra det sista nästa helg istället. Får jobba som en duracellkanin på speed och be till gud att jag får allting i tid som det ska ändå. We will see.
 
 
För övrigt har jag fastnat för en låt från OneRepublics nya skiva, den satte sig direkt och har spelats i hörlurarna på repear när jag tuschat i veckan! Lyssna här!

22 is like the worst idea that I have ever had

There's too much pain, there's too much freedom, what should I do with this?
 
Sitter man inlåst i skolans datasal minst 12 timmar om dagen, retuschar fingrarna blodiga och dunkar huvudet i tangentbordet av frustration när ingenting blir som man vill är det skönt att man iallafall har underbara människor från klassen runt sig. Att få ta en lekpaus och skratta lite mellan ångestanfallen framför photoshop. T ex. kan man göra som jag och Nikkan som tar obeskrivligt vackra bilder och skickar till folk på facebook-chatten!
 
Idag hade vi även föreläsning med Klara G, väldigt bra! Minuset kanske är att vi nu har ännu en uppgift att försöka tränga in på den översvämmade hyllan med saker att göra. Tror och hoppas dock på att när ex-arbetet är inskickat för tryck kommer det finnas tid att ta tag i nya saker också!
 

RSS 2.0