Last night the world was beneath us

Onsdagen den 23e januari åkte jag och mina omaka strumpor ut till Olivias lägenhet i Västertorp för att umgås. Även Markus anslöt sig lite senare!
 
 
Vi blev fulla på diverse vin och försökta hitta Olivias drömkille på svenska chatroulette. Sen fick vi springa till tunnelbanan!
 
 
Vi skulle nämligen möta upp Jossan för att se År & Dar (Han som spelar en av huvudrollerna i "Torka Aldrig Tårar Utan Handskar"s band) som hade spelning på O-baren.
 
 
Sen fick jag skynda till tunnelbanan för att hinna med en buss från T-centralen som ändå inte kom så jag fick gå hem. Bitter kille deluxe, men rätt nöjd ändå!

Cooler, couleur, whatever

What, what, what do you prefer
 
Sitter hukad som en gammal kärring över soffbordet i vardagsrummet här i vår lägenhet i Stockholm. Dator framme, ritplatta framme, mobil framme, sällskapade av diverse saker med hög sockerhalt och Rebecca & Fiona skrikandes i lurarna. Det är söndagkväll och jag har spenderat min fjärde nyktra helg i rad med att retuscha, springar ärenden och ha första plåtningen till mitt examensarbete. Dagarna går liksom ihop numera och jag skiljer nästan inte på helg eller vardag. Just nu sitter jag och midnatts-tuschar några bilder för Niclas som ska lämnas in imorgon. Lite såhär kan det se ut:
 
 
Imorgon ska jag springa fler ärenden och i veckan åker jag tillbaka till Västervik igen också. Ska både träffa lite folk som kommer "hem" och ha lite lektion i skolan. Allt rullar på, i lite skrämmande snabb fart ibland. Men det är bara att försöka hålla jämna steg med livet!

Give me love like never before

'Cos lately I've been craving more
 
Jag har upptäckt att jag har problem att skriva inledande meningar. Jag vet liksom inte hur jag ska börja och inte riktigt heller vad jag vill få ur mig. I söndags kändes det iallafall som jag var påväg ner i en såndär nedrig svacka som jag får i tid och otid. Idag känns det helt annorlunda, när jag vandrade genom parken påväg hem förut tänkte jag att "det här är nog ändå en av de lyckligaste tiderna". Saker händer, saker planeras, jag är omgiven av saker jag vill ha i mitt liv.
 
Så även om jag för tillfället lever på existensminimum och allt inte fallit riktigt på plats så är jag nöjd. Jag har dessutom varit utan fylla sen Christoffers födelsedag den 26 januari, det blir snart fyra vita helger på rad. Tänkte köra månaden ut iallafall, det har varit en välbehövlig paus!
 
Fingrarna kliar även för att påbörja mitt examensarbete vilket jag hoppas sker i veckans slut. Måste bara lägga dom sista pusselbitarna på plats. Tänker även försöka tvinga den stackars själ som mot förmodan läser det här att lyssna på den här låten. Helst se videon också för jag tycker den är så mysig, blir lite varm i vintersjälen!
 
 
 

Those trembling fingertips are the sweet hesitation of a flower thief

Tillbaka i Stockholm igen efter två veckor i byn. Hade lite lektioner och dylikt. Bokade in Philippa från Scandinavian models till en uppgift som inte blev av så plåtade lite egna beauty-bilder istället:
 

My songs now what you did in the dark

Förra veckan tog praktiken slut. Jag och Olivia hoppade på tidigaste morgonbussen till Västervik på fredagen för att vi skulle infinna oss på skolan denna vecka. Kom hem, hjälpte Olivia att flytta in på sitt internatsrum på folkan och sen tog jag det bara lugnt hemma. Vi firade Ida på lördagen, hade måndagsmöte och examenshandledning på måndagen. På kvällen kom Anna som skulle bo hos mig i tre dagar. Tisdagens föreläsning blev inställd då fotografen hade råkat ut för en bilolycka. Onsdagen och torsdagen bestod av LIA-presentationer och massa retusch eftersom jag hade deadline på en grej jag hjälpte Niclas med. Nu är det torsdagkväll och jag har precis suttit i badkaret och duschat i nästan en timme för att rensa hjärnan. Helgen är fullbokad så något vila blir det inte av!
 
Såg en grej förut också som gjorde mig glad. Fall Out Boy har äntligen släppt en ny låt (jag som trodde dom splittrats för gott). Lite poppigare och mer mainstream kanske men jag tycker fortfarande om den, väldigt catchy! Längtar tills nya albumet och hoppas att det är bra. Likadant med Paramore, älskar deras nya låt nu fast jag hatade den första gången jag hörde den. Väntar spänt på albumet!
 
 

RSS 2.0