And I'm holding on for dear life

Won't look down won't open my eyes
Keep my glass full until morning light

Som alla vet är sista april Valborg och det är alltid lika med festligheter! Anna mötte upp mig efter jobbet så vi åkte och handlade innan Minna kom hem till mig. Det var soligt och fint trots att SMHI sagt motsatsen så vi satte oss på fältet bakom huset där jag bor och hann lagom tända grillen när domedagsmolnen försatte vår tillvaro i kylig skugga. Vi snabbgrillade några korvar och Markus hann ansluta innan vi drog oss in istället då Agnes också anlände. Snackade skit, drack och hade oss innan Jag, Agnes och Markus mötte upp Stina och modellpacket på Berns medans Anna och Minna försvann i andra riktningar. Dansade på Berns till klockan gud-vet-när och drog sedan hem och störtsomnade.
 
 
Dagen efter vaknade man med bultande huvud och släpade sig ut för att plåta tillsammans med Stina, Tora och Ellen hela dagen.
 
 

Homeward Bound

Under påskhelgen åkte jag till Västervik/Gamleby för att hälsa på lite nära och kära. Efter att ha sprungit runt och stressat på stan för att plocka upp massa grejer hos designers så plockade Markus upp mig och vi ställde oss i en av de långa bilköerna mot Småland. I hembygden bjöds det på plåtning hela långfredagen, fest med massa godingar på påskafton och bio på påskdagen. På måndagen (enda dagen utöver plåtning jag orkade lyfta kameran) så hade jag i sällskap av Nisse och Elin lite pickning på en brygga i vårsolen.
 
 
På kvällen plockade Ema och Salle upp mig. Sen bar det av hem till Stockholm fastklämd i baksätet med en pipande pälsboll!
 
 

RSS 2.0