For you I'd bleed myself dry

 
Sista veckan i november, snön har nått Kungsholmen och jag är så lyckligt förälskad att Sara snart spyr ner soffan. Snart slår julen in dörren, eller den har redan gjort ett jäkla intrång i varenda affär i stan, och det blir dags att köpa julklappar och planera återkomsten till viken. Jag skulle egentligen gjort värsta inlägget om allt jag gjort senaste veckorna, så att jag kommer ihåg det i framtiden. Men jag orkade liksom inte... next time...maybe!

Bye Bye Wineslut

För en nästan exakt en månad sen (jag är snabb, jag vet!) så var det avskedsfest för allas vår Tina "Wineslut" Vernon innan hon for till Amerikat för att ha resten av sin praktik. Så nu har jag sammanställt en rejäl bildbomb från den kvällen, kanske slipper fler mordhot från LA efter detta!
 
 
Vi förade iallafall lite hos oss innan. Jag och Anna lekte bartender med spriten som fanns i lägenheten innan vi drog vidare till festen hos Olle.
 
 
Sara var partyglad och Olle smygåt av tårtan i köket.
 
 
Dör massvis på Issa "Bitch Please!"-face!! Haha
 
 
Adam inser att jag gör vad han än säger när jag är full: "Lägg dig i badkaret!!"
 
 
"VAD FAN HÄNDER??"
 
 
Sen hamnade vi på Debaser och dansade sönder. Träffade Olle och brorsan. Sen drog vi hem och däckade. Dagen efter hade vi farväl-bakis-lunch på Babel Deli och tidigt på måndag morgon vaknade jag av att Tina kämpade sin stora resväska genom vår hall. Ett miserabelt "hej då!" sen var hon borta.

You got me so high, so high I cannot feel the fire

And you keep telling me, telling me that you'll be sweet
 
Åkte till Västervik helgen som var för att träffa lite saknade vänner och fira av Mickan och Marie som beger sig ut på äventyr till Bali nu i veckan. Trevligt att komma till småstaden lite men insåg också att jag nog funnit en lite mer passande plats här uppe i Stockholm. Roligt var det hursom! Både fredagen hemma hos Elin och sen Briggen och lördagen hos Mickan på Händelöp och sedan Palladium. Lite synd dock att det inte hunnits med att fira Halloween (jag som älskar att klä ut mig) var fett avis på Bazzes dräkt!
 

RSS 2.0