Dear gravity, you held me down in this starless city

Satt med skitseg deadline i fredags, tog en paus för häng hos Linh på Gränsö med folk och sen tillbaka för nattpasset i skolan för att få klar det. På lördagen åkte jag in till Västervik med lite klasskamrater. Kollade affärer för grejer till en plåtning som ägde rum igår (måndag). Tog mej upp till stadsparken och plåtade Fabbes syster som gick balen och träffade massa fina människor.


Åkte hem, dumpade av mina klasskompisar, käkade och packade och drog tillbaka till viken. Tog lite kall dricka på mammas och pappas balkong tillsammans med Emelie (som jag inte träffat sen slutet på förra sommaren) och hennes bror. Drog bort till Fabbe, träffade finaste Jennie och Rasmus. Festade, drog till Palle, hade kul och var väldigt på kanelen och gick slutligen hem i strålande morgonsol. Fin helg!

Killer in the hallway

Flimrande ljusrör.
Knarrande.
Konstiga ekon.
Fågelskrik.
Diverse kusliga ljud.
Det skränande, tjutande ventilationsröret from hell.

Några av dom saker man tänker på när man sitter ensam i skolan mitt i natten omgiven av totalt mörker.
Skynda dej lite, printjävel!

Shadowgames


Lick me up and take me like a vitamin

Cause my body's sweet like sugar venom, oh yeah

Plåtade och hängde med Ema i förra onsdagen. Jag total failade med ljuset i studion så vi gick ut och körde lite bikinibilder vid vattnet istället. Utsätter alltid Ema för det värsta, kyla, sand, farliga klackar och till råga på allt flashade hon sej nästan för en hundägare när hon fick byta om bakom en soptunna haha. Såhär blev bilderna utomhus iallafall:


We can hope and we can pray that everything would work out fine

But you can't just stay down on your knees, the revolution is outside.

Somnade vid 5 imorse och försov mej till halv 12 när jag sov igenom alarmet. Eller jag hade inget egentligt tvång att gå upp så det gjorde kanske inte alltför mycket. Gick till skolan och spenderade dagen med att springa mellan att slava för mina kära klasskamrater och portfolio-retuschen vid datorn.

Vid halv 7 körde min hunger humöret i botten så jag traskade hem, käkade smaklös mat (måste lära mej krydda bättre) och gick tillbaka till skolan för att tuscha lite till. Nu sitter jag och blogg-stalkar min modell jag ska plåta imorgon och går igenom min hår och smink moodboard.


Det kan nog bli riktigt grymt. Hoppas jag får ihop stylingen bra bara och att vädret är på min sida!

"The best way to get over someone is to get under someone else"Tillbaka i rödbrunt hår. Har grejat nästan allt med praktiken. Har hälsat på bästa Emily. Har löst saker inför helgen. Ler och är glad, livet leker för stunden! ♥

Go Tina, it's your birthday!

Den 20 april bestämdes det att en torsdagsfest i Tinas ära var på plats eftersom hon fyllde år på fredagen men vi hade uppdragsfotografering hela helgen. Sagt och gjort styrdes det upp lite kalas på internatet för dom som var kvar i byn!

Tina fyllde år och vi såg till att fylla henne!

Nu har galen katt-tant fått sitt utlovade födelsedagsinlägg och kan va lugn! Haha

Cause a mind on a mission, with enough ammunition

And the proper position, is a mind that you just set free

Nu i helgen som var hade min klass utställning under Norrköping Pride. Så i torsdags åkte jag upp till Linköping och hjälpe hängnings-gruppen innan jag tog mej vidare hem till Elin för att krasha i hennes lägenhet över helgen. På fredagen bakade vi cupcakes (failade som satan kan tilläggas), gick på stan och åt middag ute på grekisk restaurang med Elins vänner.


På lördagen hade vi vernissage på Dynamo/Kulturkammaren på våran utställning Push. Det var jättebra och det kändes som om den fick en bra respons! Efter det gick vi på stan innan jag, Anna, Astrid, Linda, Adam, Maria och Jennifer hade grill och (väldigt sexuell) förfest hemma hos Elin innan vi drog ner till Prides efterfest på Dynamo. Dansade och hade det roligt, kom i säng sent och vaknade på lördagen med en duktig baksmälla så chillade mest i solen på Elins balkong innan Adam & CO hämtade mej.

Kom hem från Norrköping igår (söndag) och drog till Stockholm idag för att assa inför praktiken imorgon. Här kommer iallafall min utställningsbild där Philip fick gestalta Jesus som viger ett homosexuellt par - Jonas och Oskar från klassen över. Slänger upp lite mobilbilder från helgen också!


Still so young and anxious to be free

Valborg i år bjöd på klarblå himmel och skinande sol! Jag, Petter, Mickan, Fabbe, Trelin, Bazze, Alexandra, Philip, Minna, Mårten och Ronny samlades på den stora gräsplanen bakom Petters lägenhet och grillade och njöt av vädret.

Alexandra tittade förbi med lilla nyfikna Sally!
Fortsatte festa inne hos Petter efter grillhänget. Elin och Agnes trillade in också och Minna var i full gång!


Sen, poff, så var det krogen som gällde och man var ung, dum och hade framför allt riktigt jäkla roligt! Tackar för en sjukt nice kväll, roligaste Valborg på flera år tror jag allt! ♥


RSS 2.0