What would you do if you weren't afraid?

När man sliter åt sej ett par strumpor på måfå och märker när man tagit på sej dom att det passande nog var strumporna märkta med den gröna "Tisdag" texten, DÅ vet man att det nog kommer vara en dag när det mesta går bra ändå. Vaknade långt efter att mitt mobilalarm ringde i ett varmt rum där solen smög sej in mellan rullgardinen och fönstret. Duschade, ringde lite nervösa samtal och satte mej ute i solen för att andas lite. Iklädde mej shorts denna varma vårdag till ära och tog årets första cykeltur till second hand butikerna tillsammans med Maria, Linda och Adam.

Har glömt hur skönt det är att cykla. Att känna vinden slita i håret och känslan av frihet komma över mej. Blir lite som ett barn på nytt när jag zickzackar med cykeln över hela vägbanan. Kom hem, lagade mat som avnjöts i soffan till Black Rock Shooter filmen. Nu sitter jag i skolan och försöker planera upp mina produktbilder och kikar på Jonas när han retuschar.

Imorgon ska jag plåta glas är tanken. Tänkte fotografera ett par svarta skor också men tror jag struntar i det och tar en gammal bild jag har på dom. Då kan jag lägga fokus på lite annat i veckan istället, om jag inte slås av en snilleblixt och kommer på något jag bara måste göra. Man kan ju hoppas!
I fredags slet jag mitt hår inne i studion när jag fotograferade ett klock-stilleben. Jag och stilleben har aldrig riktigt gått hand i hand men efter att ha suttit och retuschat det igår så blev det rätt okej ändå.


Tror jag måste släppa den där "Tänk om allt bara går helt fel" tanken som ständigt kommer. Bara försöka, köra på och lära mej. Annars kommer jag ju aldrig komma vidare. Nu ska jag ta tag i lite mer planer.

Peace out!

Kommentarer
Postat av: Ema

haha, jag är likadan när jag cyklar. bland det bästa som finns ^^

2012-03-13 @ 18:56:02
URL: http://movingforthesakeofmotion.blogg.se/
Postat av: Elly- mamma till Leon

VA?! Va fan äre du säger? Målar du inte?

AJA BAJA Tony DU som är så jävla duktig!

2012-03-14 @ 09:44:11
URL: http://gravidnu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0