That's why we stick to your game plans and party lines

But at night we're conspiring by candlelight

Blir ett snabbt inlägg om allt som hänt efter London. Det var ju ett tag sen nu då det är den 21 maj idag!
Är sämst på at uppdatera i tid så det blir stora klumpinlägg istället haha, men fyller i luckorna mest för min egen skull så att jag kan gå tillbaka och kolla vad jag sysslat med :)

Påskhelgen (helgen efter hemkomsten från Brittiska riket) så var det påsk vilket innebar påskpartaj tre dagar i rad! Jag, Amanda, Fabbe och Minna satt på gamla kullen i parken på torsdagen och sällskapsdrack. På fredagen var jag med Minna, Jennie, Amanda, Rasmus och Diana på kullen innan vi drog hem till mej och slutligen Palladium för min del. Amanda och Jennie hade glömt kniven hemma så dom gick skära sin tequila-citron med ett gammalt kort! På lördagen var det Hockey/Fest hos Fabbe och sen Kickin' Laces spelning på Stadt och massa annat skoj :) (Hurra för iPhonebilder btw :D)Emily kom sen till stan helgen därpå (efter att jag spenderat en vecka i skogen med fixade av bilder och dylikt) så det blev partaj och Valborgsfirande hemma i Elins trofasta gamla partyborg! Veckan efter snöade det ute i skogen och mitt hår hade blivit några nyanser ljusare. Vi gick även igenom alla ansökningsbilder från kommande fotoelever.På helgen drog jag hem för att fira Mickan som fyllde år, väldigt trevlig tillställning!
Väl tillbaka på skolan hade vi Fotomarathon som vår lärare fixade och vi passade på att sola och bada i värmen som omgav Viebäck innan det var dags att åka till Stockholm med klassen :)

Åkte till Stockholm med tåg på fredagen och blev uppmött av Emily. Vi åkte till studion direkt så fick hon köra en tatuering på mitt ben :) Hon är sjukt duktig för att bara ha hållt på i typ 3 veckor! Jessica kom också upp på kvällen så vi chillade i Tumba hos Emilys pappa. På lördagen var det Jess tur att bli gaddad och sen mötte vi upp Amanda på centralstationen och käkade och drack i Tumba resten av kvällen.

På söndagen hade klassen vernissage på KG52 med vår utställning "Till Gunilla". Sjukt internt namn och kanske inte det mest seriösa men vad sjutton, vi är inte så seriösa alla gånger! Efter vernissagen hade vi föreläning med Emma Svensson (Rockfoto). På lördagen tog jag och klass-Emily en tur på stan och hade sedan några timmars föreläsning med Anders Petersen. Efteråt var det en till föreläsning men jag och Emily skolkade för att dricka i Tegnérlunden istället och njuta av Stockholm (Du får skälla när jag kommer hem mamma, aja baja!). På tisdagen hade vi föreläsning med Bingo Rimér och en rundvandring på Fotoskolan Stockholm innan vi hoppade på tåget hem.

Dom senaste dagarna i skolan har varit sjukt stressiga. Har fixar med mina uppgiftsbilder till Gamleby och retushat och skickat iväg massa bilder som legat på lager länge. Igår (fredag) hade jag min intervju på Gamleby så jag och Olivia bilade ner. Det kändes bra men man vet aldrig riktigt, nu har jag iaf. gjort allt jag kan för stunden så får vi se hur det artar sej!
På kvällen åt jag middag med familjen innan jag mötte Petter för första uteserveringsölen på Harrys innan vi fick på bio och såg nya Pirates of the Carribean (som i min mening var väldigt bra).

Bilade tillbaka till skolan idag och hade grillmys med några i klassen bakom vårat internat. Kommer säkerligen bilder snart (om hundra år om jag känner mej rätt) för imorgon ska det plåtas modeller som kommer hit från Model One agenturen i Götebort!

Until next time!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0