Can you fill me solely, deeper still and wholly?

With your understanding and your arms around me?

I fredags var jag inne i Västervik med Sara, fikade, shoppade och kollade på djur på djurmagasinet. Jag hittade en kameleont för 1400 kronor som jag ville ta med hem.
På kvällen vart det förfest hos Amanda och Mathilda där vi spelade kategorispel och galenpanna innan vi drog vidare för en helkväll på Ubbes.

På lördagen bestämde jag mej för att inte åka till Hultsfred utan fick med mej Petter till byn för fest istället. Åkte in till Västervik på dagen och åt ute med mamma och pappa för att fira mammas födelsedag, kollade in deras nya lägenhet och plockade sedan upp Petter.
Jägerkanna hela kvällen och jag vaknade fortfarande enormt packad på söndagen. Framåt två gick det över till tidernas brutalaste baksmälla så jag spenderade resten av dagen och kvällen i sängen och slutligen med Karatefylla-marathon i soffan.

Igår var vi i Älmhult för studiebesök på Ikea Communications (ICOM) hela dagen. Riktigt kul att se en såpass stor produktion och hur dom arbetar. Idag (tisdag) är det slutpill med Frederick Lindström uppgiften som ska redovisas imorgon. I eftermiddag har vi tredje bildbehandlar-redovisningen, You Are My Mirror. På torsdag är det heldag med Westin och på fredag drar jag och mina Vie-bundsförvanter tillbaka till Viebäck för att prata om Gamleby.
Tuschade om två bilder på Pauline för några dagar sen som hon ville ha så slänger upp dom här så det inte blir ett helt färglöst inlägg.


Hold me much closer dear

it's getting colder here.

Busy week, eller kanske inte så mycket egentligen. Har plåtat till uppgifterna och tuschat och dylikt. Men alla tider har varit så utspridda att det hänt att jag inte behövt ta mej till skolan förens klockan 20 på kvällen ibland. Igår sken vårsolen iallafall starkt i Gamleby så jag vädrade ut internatet och vårstädade i köket eftersom att jag inte hade något schemalagt förens klockan 18. På kvällen hade vi möte inför vår kommande utställning under Norrköping Pride och sedan snabbplåtade jag pappa till nästa veckas reklamuppgift.

Idag hade vi redovisning med Jenny Lexander av den modeuppgift hon gett oss, så tänkte slänga upp dom här.
Vi fick uppgiften förra veckan och skulle göra en Fashion Spread baserad på ett ord vi fick av henne. Mitt ord var "Painters" och jag tolkade det lite såhär:


Fick beröm för min känsla för helhetsintryck, känsla och styling så det kändes bra :)
Kanske borde sadla om och bli stylist istället? haha.
Nu ska jag skanna klart mina negativ från Paris och Stockholm som jag fick igår och sedan bege mej in till Västervik med Sara för att införskaffa lite nödvändigheter såhär på en fredag.

Trevlig helg!

You can work, you can play

from the cradle to the grave.

I fredags var det "lugn kväll" på internatet som urartade i någon typ av smink-krig. Såg ut som sju riktigt svåra år när jag vaknade morgonen efter med läppstift och kajal i hela ansiktet och håret fullt med hårmascara.
Igår (lördag) så plåtades det i studion hela dagen och sen bestämde jag och Olivia oss för att skippa kvällen egentliga planer som innebar knytkalas.

Istället bjöd jag min fru på middag bestående av dumpling innan vi dansade till hög musik på mitt rum, drack kopiöst och tog igen massa tid tillsammans. Madde skjutsade in oss till stan och vi gjorde Palladium innan vi fick skjuts hem också. Skaplig lyx!

Var ett illamående, kinkigt, litet barn imorse men blev helt euforisk när jag kom ut i vårsolen. Underbart bakisväder! Nu sitter jag på studiogolvet och Jossan har förvandlat studio 1 till ett sjukhus, ser så enormt grymt ut. Avundsjuk_pojke_90.


Seventeen like high

This is heavy sleepless times.

Känner hur mäktigt bra jag uppdaterat på senaste tiden så kör en "det-här-har-hänt-minns-jag-tack-vare-instagram".
Förra veckan klippte Jimmy mej som sagt. På onsdagen efter YH1s Lia-presentationer var det fotofest för alla tre klasserna på Ubbes här i byn. Eftersom att våran torsdags föreläsning var inställd blev vi uppmanade av lärarna att köra på extra hårt och det gjorde vi också! Mådde som jag förtjänade dagen efter.


På fredagen beslutade jag mej för att en helg hemma kanske var en bra idé för att komma på lite bra tankar och få ny energi. Sagt och gjort åkte jag till viken. Träffade Jonas och Jessica en sväng innan jag hämtade upp Julia och Linh och sprang omkring på Ica Maxis leksaksavdelning. Köpte massa gott och drog hem till Petter för att ha spelkväll.

På lördagen var jag hemma hos älskade mamma och pappa hela dagen innan jag åkte bort till Agnes för fest. Möttes av en enormt fin skylt på dörren! Träffade Mickan som äntligen kommit hem och det festades på bra. Hade enormt kul och minns kanske inte allt för väl vissa saker. Vaknade iaf. klockan 5 på helt fel plats med regnbågs-målade naglar och brorsans leg i fickan... ehe. Gick hem och däckade igen, vaknade och låg död tills Jossan smsade och ville ha panik-assistans så det blev att åka iväg och hjälpa henne innan jag tog bilen hem till byn för att se på Dumplings och få äta dumplings :3


I Måndags hade vi föreläsning med Jenny Lexander och fick i uppgift av henne att bygga en mode-editorial på 6-8 bilder baserat på ett ord vi fick tilldelat av henne. I tisdags hade vi Frederick Lindström här för att få en uppgift i bildkommunikation som vi ska pitcha till honom. Har kraschat totalt på dessa uppgifter och hjärnan har gått på speed i helt fel riktning. Lyckades iaf. ta mej i kragen igår och plåtade Jennifer till första bilden. Nu ska jag bara lösa det med flera modeller och framför allt studiotid så att jag får ihop nåt till redovisningen.


I tisdags var det Alla Hjärtans Dag också. Den fick bestå av fika efter föreläsningen och sedan "Alla Bittras Dag" fest på Tinas rum på internatet. Club Golvet levererade igen och det var en mycket rolig kväll!
Nu ska jag printa ut mina bilder från uppgifterna till Bildbehandlar i Stockholm, tvätta och styra innan jag ska plåta Emelie inatt till Lexander uppgiften. Kommer somna i sorg ikväll nu när jag läst ut sista Hunger Games boken också. Post Hunger Games Depression, oh yes!

Byebye!

This world owes us nothing but a hard road to walk

These mountains that we move are everywhere we look

Måndag igår. Jag startade på nytt blad och hade en riktigt bra dag. Satt och fixade mina referensbilder och Markups att skicka upp till min bildbehandlare i Stockholm. Bilderna är från förra veckans plåtning med Emelie som jag hade. På eftermiddagen bakade jag Ben & Jerry Cookiedough cupcakes som jag råkade bränna men dom fick godkänt ändå. Jimmy klippte mej igen och jag färgade om håret så nu har jag (ovanligt för min del) kort och svart hår.


Idag hade halva YH1 redovisning av sina LIA-platser på folkan. Satte igång många tankar inför praktiken så ska försöka jobba ihop en plan imorgon medans jag retuschar mina beautybilder.
Har helt glömt bort det där med dator-bokning i skolan eftersom vi inte varit såhär många innan så dagens planer får skjutas upp till imorgon kväll istället. Ska gå hem och baka en ny sats med cupcakes istället :3 mhm!

Buh bye!

See, he tastes like you, only sweeter

En gårdag med fika, kära återseenden och tågresor i solnedgången. Efter ofrivillig sömn, stress och velande blev det födelsedagsfest på folkan. Röd porrbelysning, ballonger, groggar och massa dans. Det var 16 år om igen ungefär. Någonstans mellan en grogg för mycket, en påminnelse och en känsla av att någon förstod så brast det. Den där muren jag byggt upp brast och allting forsade ut över hela min lördagkväll.

In the mourning

Morgonens, dagens och kanske till och med morgondagens låt?
Får väl byta till något peppigare för kvällen kanske. Det är ju trots allt festligheter på gång ikväll och en drös av Gamlebys tvåor har hittat tillbaka till lilla byn!
Blir att njuta av kvällen och skaka rompa på Palladium om inte snön sätter stopp för planerna. Let's hope for the best!

You escape like a runaway train, off the tracks and down again.
My heart's beating like a steam boat.
Tugging all your burdens, on my shoulders.


RSS 2.0