Bieber-Death-Camp and The Pit of Shit

Nyligen hemkommen från fyra dagar underbar Emmabodafestival! Träffat massa folk, festat, skrattat, dräggat och sett många bra band. Tills jag fått mina två engångskameror framkallade så får mobilbilder duga i vanlig ordning! Ska fortsätta sterilisera mig från festival-skit nu. Imorgonbitti börjar praktiken igen. Kommer vara så död haha, semester i all ära!
 

I know if I go, I'll die happy tonight

Jag har dansat på sågspån till monoton musik, famlat fram i mörkret över trassliga rötter, druckit i kvällssolen vid vattnet, tjuvrökt på tunnelbanan, trängts med brats på stureplan, pimplat vin under ett träd i ett regnigt tanto och träffat massa underbara, saknade människor. En helg hos Anna och Frank i Stockholm, precis vad min själ behövde just nu. ♥
 

07:17

Inatt är en såndär natt då John Blund skvätt kokain i ögonen på mig istället för sömnpulver. Vrider mig i sängen och funderar på allt onödigt som man egentligen inte behöver fundera på. Så istället för att sova sitter jag här, kollar på sjuka, amerikanska reality-program, tuschar topless-bilder och önskar att jag vore 17 år igen.
 
 
(Gamla bilder på Mandy som jag inte lagt upp innan)

I must confess, I'm in love with my own sins

Visfestivalen i Västervik är över för detta år. Tre roliga dagar fyllda av underbara vänner, skratt, pinsamheter, grädde, alkohol, glassregn och massa människor. Nu är jag en trött krigare! Funderar på att sova genom hela kommande vecka, men det vore ju synd att slösa på semestern.
 

16:49

Tillvaron faller isär lite sådär ett fragment i taget. Framtidsplaner spricker lika mycket som mitt hjärta för var dag som går. Ibland önskar jag att jag inte var en sådan känslomänniska, att jag inte var sådär skör.
 
Jag har gjort vad jag kan, nu lägger jag allt på hyllan. Istället bränner jag pengar jag inte har. Faller för impulser och gör dumma saker. Sålänge jag får ha bra människor runt mig och ha roligt. Sålänge man får känna sig lite levande.
 
Raising hell all over town

I'm alive, when you're dead inside, 
I'm a slap in the face to your lullaby

Got you all tongue tied 'cause you're living a lie my friend.
 
Morgonens låt, helt klart! Kom hem igårkväll från en riktigt awesome helg i Göteborg hos Jennie, Rasmus och Amanda. Jag, Petter och Fabbe åkte dit i fredags och hade hemmafest för att fira Amanda och Jennie på kvällen och på lördagen hade vi förfest hemma innan vi drog ut till Sticky. Bakisdegade hela söndagen och bara umgicks innan det var dags att åka hem på måndagen. Ska styra med en massa bilder i veckan, fast inte idag. Första hemmadagen på semestern så jag ska bojkotta livet litegrann!
 

Insta-weeks

Två veckor, exakt idag, sen jag lämnade byn. Lite läskigt hur fort man börjar komma in i nya vanor. Har redan blivit såpass van att bo i Västerbesviken att det där året i byn nästan känns som om det inte hänt. Har iallafall hunnit med midsommar, fylla och skrål, byta hårfärg, plåta och styra med massor på reklambyrån, kvällspromenera runt viken, parkluncha i solen, filmmys och ett tappert men rätt misslyckat försök att packa upp mina flyttkartonger.
 
 
Det där med praktik i Stockholm har ju skitit sig också, så jag har spenderat senaste veckan med att fiska efter en ny fotograf att vara hos, det rycker lite i linan men inget napp än sålänge. Nej nu ska jag se det positivt; ikväll är det bio, imorgon börjar min semester, helgen spenderas i Göteborg och jag har iallafall inte hiv!

RSS 2.0