Made it back to a place we call home

Igår hade vi första skoldagen på Gamleby Fotoskola, YH2 är officiellt igång!
Det var väldigt många nya ansikten och namn att ta in men alla man pratade med verkar enormt trevliga :) på kvällen blev det lite vin (eller ja "lite" vin) på internatet och några av dom i klassen som bor på andra ställen i byn kom förbi också.

Snodde Lindas vidvinkel och tog lite bilder på lägenheten förut:

Några classmates lagar kvällsmat i vårt gemensamma kök. Blir lätt trångt när 10 pers delar, därav har det gått namnet Hells Kitchen för stunden haha. Idag gick vi igenom studio, skanning och andra grundgrejer som till stor del var repetition från Vie. Efter skolan handlades det på Ica. Jag kände att jag behövde något att ta hand om så jag köpte mej en växt som jag döpte till Phillipè (mexican pronounciation please!). Köpte även hem Herrljungas nya cider med smak av Päron och Viol, me gusta! On nom!Ställde ut Phillipè i regnet för hans njutning och drog en svår pose på det för att visa nya hårfärgen Linda fixade i helgen! Nu ska jag socialisera lite i allrummet, kommer nog stormtrivas här i byn måste jag säga!

Until next time!

21.46

Det har varit helg. Jag har varit festig. Jag har varit sur. Jag har varit glad. Jag har träffat nytt folk. Jag har flyttat till Gamleby.
Imorgon är första skoldagen på Fotoskolan. Läskigt och spännande!Häng i byn, dans  och flum med sköna människor på Palladium och en blöt promenad till internatet från buss-stationen!

But I'm a million different people

from one day to the next.

Tisdagkväll och idag har det hänt grejer!
Gick upp hyffsat tidigt imorse och packade ihop lite grejer som ska med i flytten och tog bilen till Gamleby. Börjar äntligen få ordning på rummet så satte upp mina jätteprintar på väggarna, styrde i hyllorna och spikade upp lite krokar där det behövdes.

Linda (gammal klasskompis från Vie) flyttade in i måndags så hon åkte med in till Västervik för att umgås och assa, vi kompleterar alltid varandra så bra som assistent/fotograf! :)
Plockade upp Jess och Smedjan och hämtade ut korsetter och smycken för att plåta vid betongbruket. Hade väldigt kul åt att se Jessica så ren och stylad, inte vidare punk där inte!The Concrete Gang, vid betongbruket i Västervik! Smedjan fick agera mänskling hängare/DJ.Ett av smycken vi lånade av Juan Shop i Västervik, sen var det en midjekorsett från Dream Collection också som skulle plåtas för ett gemensamt "samarbete" mellan butikerna.
I bilen påväg till Gamleby när vi släppt av Jessica och Smedjan konstaterade Linda att "det var första gången jag träffade Jessica... och jag fick både klä på henne och klä av henne!". Det är bra med en medgörlig assistent när modellen är tillfälligt handikappad pga. lösnaglar, haha.

Tycker ni kan lyssna på det senaste också om ni har tråkigt!
Pornstep feat. The Highbury Whores

Enjoy och ha en trevlig kväll!
Bye ♥

Hello, hello, remember me?

I'm everything you can't control.

Det har varit helg och det har varit roligt! Hade hemmakväll med dricka och spel hos Marie och Mickan i fredags och i lördags var vi hos Agnes och härjade. Jag var riktigt party och beslutade nånstans i jägerdimman att jag skulle ta Agnes rosa Hello Kitty tofflor ner till krogen. Snodde Fabbes skor hem i söndags och degade hemma med Kägo och American Dad, these perfect sundays!Nu ska jag koka korv och packa ner kläder och bråte. Ska åka med ett lass till Gamleby imorgon och hämta Linda på samma gång! För övrigt släpper Evanescence ny skiva snart, det gillas! Var länge sen jag lyssnade på mitt gamla favoband.

Until next time,
Take care!

I wrestle with my thoughts, I shook the hand of doubt

Running from my past I'm praying "feet down fail me now".

Plåtade lite med Ema i veckan. Vi åkte ut till Gränsö för att ta lite mer "casual" bilder och sedan något lite mer high-fashion också. Det blev kanske inte riktigt som tänkt men fick några bilder iallafall! Ska plåta igen under nästa vecka nu när jag slutat jobba så då kanske det blir lite mer genomtänkt och planerat.Ema bjuder på sitt snyggaste som oftast! Kommer väl få en höger imorgon för att jag lägger upp den men det kan det vara värt tycker jag ;)


Två bilder från "casual" fotograferingen. En retardbild som jag lekte sönder lite i liquify och en lite mer seriös bild, gissa vilken som är vilken!

Åkte en bit längre ut till Skanvik sen för att låta Ema klättra omkring på berget i sina höga skor. Jag hade ytterst roligt åt hennes kämpiga resa så bjuder på en liten film på det hela. Det är inte lätt att vara modell för Tony Ottosson, det ska ni veta! ;D


Sådär blev en av bilderna som jag fixade iordning iallafall :) Nu ska här inväntas tacos hemma innan jag beger mej bort till Mickan och Marie (som äntligen är i stan igen efter olyckan) och så blir det några sista öl med Jennie och Rasmus på ett bra tag. Måste ta mej upp till Göteborg så fort jag bara kan sen!

Ha en trevlig helg ni där ute!
Take care!

11.56

Åkte till Gamleby med Samuel imorse. Han skulle ha introduktion på skolan och jag skulle hämta ut min nyckel till internatsrummet jag ska bo i. Var lite tidig så jag våldgästade Madde och tvingade med henne för att inspektera rummet. Sen efter det var hon awesome och bjöd på vrållyxig frukost innan jag plockade upp Salle och åkte hem till Västervik igen! :)
Lite av min framtida högborg och sen onnom-frukosten!
Nu ska jag städa lite och sen träffa Jennie en sista gång innan dom flyttar till Göteborg, kommer sakna alla nu när dom flyttar och försvinner! (But hey, that's life!)

Take care!


Hello again, to all my friends

Together we can play some rock'n'roll!

För en dryg vecka sen, fredag den 5e augusti så drog jag, Fabbe, Jennie och Minna på en liten roadtrip. Plockade upp gänget efter jobbet och brummade iväg mot Jönköping för att festa och gå på Break'11 spelningen där Olle (Urma Sellinger) skulle lira!

Fabbe satt och beer-teasade i bilen och Minna härjade som vanligt i baksätet. "HAMMARBYYYYY!!" och "BAGAAAH" skreks när vi passerade igenom Nässjö, är rätt glad att jag inte bor kvar där längre haha. Vi kom fram, drack upp vårt lager, drog på spelningen, drog till Bongobar och drack, dansade och var pinsamma. Sen vidare till McDonalds efter att nästan ha hamnat i slagsmål och sen tillbaka till bilen där vi alla skulle sova! Sjukt rolig kväll, bara att få komma iväg sådär kort var riktigt uppfriskande :DBAGAGE! ♥


RSS 2.0