Midsummer Weekend Dreams

Mor och far var på besök under deras resa till Finland. Italiensk lunch, ett fyllt kylskåp och deras första möte med Joacim gjorde en mycket bra torsdag! På fredagen var det midsommarfirande på schemat och Carro släpade sig till Stockholm för att börja dagen med gröna groggar innan vi drog oss mot Rålis. Filtar, balonger, serpentiner och partydekorationer kantade vårat lilla camp i parken. Där satt vi ett stort gäng hela dagen och drack, åt och umgicks. Det hela rundades av med några av oss som drog till Skinnis för att skölja ner den fina utsikten över Stockholm med ytterliggare dricka och skratt.
 
Carro som fått migrän anfall på fredagkvällen och gick hem och la sig tyckte att det var passande att festa till det på lördagen också. I en jakt på möjligt ställe att gå till (eftersom allt uteliv i Stockholm är nästintill helt dött under midsommarhelgen) hittade vi att Debaser hade midsommarfest som vi tyckte lät alldeles utmärkt. Öl, groggar, fin musik och massa prat vid vattnet i Rålambshovsparken gjorde att kvällen gick fort och snart fann vi oss själva i dimman på Debaser. Det var livets kväll och vi dansade oss svettiga tills det var stängning och traskade hemåt medans solen steg över Stockholm stad.
 
På söndagen fick Carro sova medans jag kämpade mig till studion där jag skulle fotografera med en gammal bekant man inte träffat på år och dar. Gick hem efteråt och spenderade den tid som fanns kvar med Carro innan hon hoppade på bussen tillbaka till Mjölby. Så kan en riktigt underbar midsommarhelg se ut!
 
 
Nu är det helg igen och mitt liv är åter påväg ner i flyttkartonger. Senaste tiden har jag egentligen haft massor jag behöver ta tag i, bilder som ska retuscheras, mail som ska skickas, saker som ska fixas. Men jag har funnit mig själv i någon form av ingenting-är-värt-att-ta-tag-i-innan-flytten-mentalitet så allt ligger kvar på hyllan. Men om två dagar, då sitter jag allt i den nya lägenheten på Sockenplan och då ska det allt bli ordning! (vill jag iallafall intala mig just nu)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0